Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wellness retraite:

Ethimo voor Aqva Spa aan het Gardameer

Een geschiedenis van meer dan een eeuw. Grand Hotel Fasano & Villa Principe in Gardone Riviera, aan het Gardameer, viert zijn 135e verjaardag door de Aqva Spa 15 jaar na de opening te renoveren en uit te breiden. Een plek gewijd aan wellness waar Ethimo meubilair, geselecteerd als het merk dat integraal deel uitmaakt van het restylingproject, in beeld komt.

De renovatie werd ontworpen om de spa te transformeren in een echt wellnessverblijf met 3.600 vierkante meter ruimte gewijd aan ontspanning en wellness, een herverdeling van de ruimtes die een diversificatie van functies mogelijk maakt om te voldoen aan de nieuwe behoeften van alle gasten op het gebied van privacy en bruikbaarheid, en een uitbreiding van de aangeboden activiteiten, behandelingen en diensten.

Bij de restyling is veel aandacht besteed aan de keuze van meubilair, accessoires, technologieën, materialen en afwerkingen die de omgeving van de AQVA SPA bepalen, volgens een idee van duurzaam ontwerp en respect voor het milieu.

In lijn met deze filosofie is het decor van de nieuwe kamers gewijd aan het welzijn van lichaam en geest in het Grand Hotel Fasano & Villa Principe aangevuld met enkele van de meest iconische collecties van Ethimo, zoals de meubels van de Swing collectie, gecreëerd samen met Patrick Norguet, de Esedra lounge stoelen, ontworpen door Luca Nichetto of de eclectische Allaperto collectie, ontworpen door Matteo Thun en Antonio Rodriguez.

De kwaliteit van de materialen (zoals FSC-gecertificeerd teak), specifiek voor buitengebruik, het op maat maken van details en een duurzame aanpak hebben deze nieuwe samenwerking dus gedefinieerd. Met zijn oplossingen heeft Ethimo gastvrije en geraffineerde omgevingen gecreëerd, ruimtes die een sfeer van absolute ontspanning suggereren en dat meeslepende gevoel van The Good Life dat de hele structuur kenmerkt en overeenkomt met het leidmotief dat elke collectie inspireert.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: