Complete team van de F&H Group was te gast op dé interieurbeurs van het jaar

"Bij Maison & Objet Parijs 2023 stonden wij met het complete team van de F&H Group op dé interieurbeurs van het jaar!", laat Michiel Westerhuijs weten. Hij vertegenwoordigt RiD BV - Retail is Detail en is agent voor de F&H Group A/S.

"We hebben daar onder andere de nieuwe artikelen van de AW23 collectie van onze prachtige Deense merken gepresenteerd. Waaronder de nieuwe serie SINGLES kitchen-tools van Zone Denmark. Dit is een mooie, stijlvolle collectie van alledaagse keuken tool om je keukengerei mee aan te vullen. De materialen zijn met zorg gekozen. Naast duurzaam PP-kunststof is er ook roestvrij staal en FSC-gelabeld beukenhout gebruikt. De gehele lijn kan geleverd worden op een prachtige display (dubbelzijdig) die gratis wordt meegeleverd bij afname van de gehele serie."

"Niet in de gelegenheid geweest naar Parijs te komen? Sinds zondag 10 september staan we uiteraard ook op de de Najaarsbeurs van de TradeMart in Utrecht, die vandaag (dinsdag 12 september) haar laatste dag beleeft."

"Benieuwd naar deze collectie of onze andere merken? Kom langs in Utrecht, volg ons op Instagram om van alles op de hoogte te blijven: @ridbv_nl of stuur een mailtje naar info@RetailisDetail.nl", besluit hij.

Meer informatie:
RiD BV - Retail is Detail agent voor F&H Group A/S
michiel@retailisdetail.nl
www.retailisdetail.nl
www.fh-as.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.