Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Die zorgt voor revolutie in manier waarop we onze huizen inrichten'

Deli Home komt op InCoDa met reeks noviteiten

Wonen360 brengt je het laatste nieuws van de InCoDa Beurs 2023, waar we de nieuwste ontwikkelingen van Deli Home in de spotlight zetten. Ontdek hoe Deli Home maatwerk traprenovaties van écht beton introduceert, de stijlvolle opdekdeuren en de slimme schuine draaideuren van STIJL Dutch Furniture. Met de aanwezigheid van interactieve configuratoren kan men ervaren hoe het is om direct hét ideale product op maat samen te stellen.

De wereld van interieurdesign en wooninrichting blijft zich constant vernieuwen, en de InCoDa Beurs 2023 is de perfecte plek om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken. Eén van de bedrijven die dit jaar op de beurs aanwezig zijn, is Deli Home, dat met een reeks noviteiten komt die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we onze huizen inrichten.

Maatwerk Traprenovaties van écht beton
Deli Home introduceert met trots traprenovatie op maat van écht beton, een innovatieve benadering van traprenovaties op maat. Deze nieuwe collectie biedt een verbluffende reeks mogelijkheden om je trap te transformeren in een ware eyecatcher. Deli Home maakt bij deze innovatie gebruik van lichtgewicht beton dat is voorzien van glasvezels, wat het materiaal supersterk en daarmee zeer geschikt voor traprenovaties maakt. Het resultaat is een trap die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook uitzonderlijk slijtvast en onderhoudsvriendelijk is.

Met Deli Home's configurator voor traprenovatie kun je direct experimenteren met verschillende kleuren, texturen en afwerkingen om hét ideale trapontwerp te creëren.

Opdekdeur STIJL Dutch Furniture
Een andere opvallende innovatie van Deli Home is de introductie van de opdekdeur van STIJL Dutch Furniture. Deze deur is ontworpen om een gevoel van elegantie en verfijning toe te voegen aan elke ruimte. Met hun strakke lijnen en hoogwaardige afwerking zijn ze de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan hun interieur. Het plaatsen van een opdekdeur kan bijna in elk bestaand kozijn, zonder te hoeven verbouwen of breken. Doordat de productie plaatsvindt in Nederland is er sprake van een snelle levertijd, ideaal wanneer men snel zijn huis van een nieuwe stijl wil voorzien.

Slimme Schuine Draaideuren van STIJL Dutch Furniture
STIJL heeft recentelijk de schuine draaideur geïntroduceerd, een extra dimensie in opbergruimte met schuine draaideuren. Deze innovatieve maatwerk oplossing maakt optimaal gebruik van schuine daken en nissen, waardoor je de beschikbare ruimte in je huis optimaal benut.

De configurator van STIJL Dutch Furniture stelt men in staat om te experimenteren met verschillende deurstijlen, kasten, meubels, inrichtingen, kleuren en hardware-opties, zodat men een product op maat kan creëren dat perfect past bij de woonwensen van toekomstige klanten.

Ervaar Direct Productconfiguratie
Bij Deli Home draait alles om maatwerk en keuzevrijheid. Daarom hebben ze interactieve configuratoren ontwikkeld waarmee je direct kunt ervaren hoe het is om je eigen product samen te stellen. Of je nu je trap wilt renoveren, een opdekdeur, of schuine draaideuren, maatwerk meubel of maatwerk kast van STIJL Dutch Furniture wilt creëren, de configuratoren bieden een intuïtieve en boeiende manier om de visie van de doelgroep tot leven te brengen.

De InCoDa Beurs 2023 is de ideale gelegenheid om deze innovaties van Deli Home persoonlijk te ontdekken en te ervaren. Breng een bezoek aan hun stand en laat je inspireren door de mogelijkheden voor het transformeren van het huis van je toekomstige klant, helemaal op maat gemaakt.

Dus, of je nu op zoek bent naar een opvallende traprenovatie, stijlvolle opdekdeuren of slimme maatwerk opbergoplossingen, Deli Home heeft alles in huis om een huis te transformeren. Bezoek de InCoDa Beurs 2023 stand: G110 en ontdek zelf hoe deze innovaties het verschil kunnen maken.

Meer informatie:
Deli Home
Stadhuisplein 70
4203 NS Gorinchem
+31 (0)183 691 234
[email protected]
www.deli-home.com

Publicatiedatum: