Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw dekbedovertrekkenbedrijf Wocha zet sociale impact voorop

De nieuwkomer op de beddengoedmarkt, Wocha, presenteert zich niet alleen als leverancier van luxe dekbedovertrekken maar toont ook direct haar maatschappelijke betrokkenheid. Het bedrijf heeft zich gecommitteerd om tien procent extra dekbedovertrekken in te kopen, vervaardigd uit stoffen die niet langer worden gebruikt in de fabriek. Deze overtrekken worden vervolgens gedoneerd aan stichtingen die de meest kwetsbaren in de samenleving ondersteunen.

Wocha streeft niet enkel naar een positieve sociale impact. Door gebruik te maken van anders ongebruikte materialen voorkomen ze dat het wordt weggegooid. Hierdoor komen deze dekbedovertrekken toch op een goede plek terecht.

Eerste schenking
Al voor de officiƫle lancering van de webshop maakte Wocha hun intenties duidelijk. Bij de inkoop van hun eerste voorraad hebben ze direct alle extra dekbedovertrekken, bestemd voor donatie, geschonken aan het Armoedefonds. Deze organisatie, die zich hard maakt voor het verminderen van armoede in Nederland, is enthousiast over de schenking van Wocha.

Visie voor de toekomst
Het initiatief van Wocha stopt niet bij deze eerste donatie. Het bedrijf heeft plannen om voortdurend 10 procent van hun voorraad beschikbaar te stellen aan diverse stichtingen.

"We zijn trots op onze eerste samenwerking met het Armoedefonds en zijn vastbesloten om een blijvend verschil te maken." zegt Charlotte Kimman.

Meer informatie:
Wocha
[email protected]
www.wocha.nl

Publicatiedatum: