Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bezoekers tijdens eerste dagen huisshow Livingfurn enthousiast over nieuwe collecties

Afgelopen maandag 11 en dinsdag 12 september schitterde de huisshow van meubelgroothandel Livingfurn en Brix Collection in volle glorie. Deze tweedaagse showcase bracht tal van nieuwe artikelen met organische vormen en warme bruintinten, die de toon zetten voor de nieuwste ontwikkelingen in de meubelindustrie. Het publiek werd getrakteerd op innovatieve stoelencollecties en fauteuils die blijk gaven van vakmanschap en verfijning.

De nieuwe artikelen van de Sandy finish stalen echter de show. Deze opvallende meubelstukken, voorzien van een trendy beige betoncire afwerking en afgewerkt met een matte lak, werden enthousiast geprezen als een verfrissende en stijlvolle aanvulling voor elke showroom. Matthijs Bakker, eigenaar van Livingfurn, beschouwt ze als een onmisbaar element voor eigentijdse interieurontwerpen.

Ondanks het warme weer trok de Huisshow talloze bezoekers en zakelijke partners. De bezoekers waren oprecht enthousiast over de nieuwe collecties, zoals Raymond Klein, commercieel directeur van het bedrijf, benadrukte. De Huisshow bood tevens een goede kans om kennis te maken met de twee nieuwe accountmanagers, Daphne Pars en Naomi Heijmans, wat de zakelijke betrokkenheid versterkte.

Voor degenen die deze inspirerende showcase hebben gemist, is er volgende week maandag 18 en dinsdag 19 september nog een kans langs te komen voor de huisshow. Dit biedt een nieuwe gelegenheid voor zakelijke partners en klanten om de prachtige nieuwe collecties te ervaren en de nieuwste trends in meubelontwerp te ontdekken. Het belooft opnieuw een niet te missen evenement te worden voor iedereen met een passie voor stijlvolle meubels.

Graag aanmelden via deze link

Meer informatie:
Livingfurn B.V.
Bemmelseweg 106H
Elst, Ge 6662 PE Elst
[email protected]
www.livingfurn.nl