Management interieurbedrijf Kordekor op de schop genomen om continuïteit te waarborgen

De 64-jarige Bart Debuf, CEO van het interieurbedrijf Kordekor, heeft zijn blik gericht op de toekomst met een strategische zet. Met het oog op het waarborgen van langetermijn continuïteit heeft hij besloten tot een management buy-out als een actie van verstandig beheer. Hij blijft betrokken bij de onderneming om de verankering te waarborgen, zij het nu in een minderheidspositie. Dat meldt Made-In West-Vlaanderen.

Bij Kordekor, dat interieurs realiseert in particuliere woningen, kantoren commerciële en horecaruimtes, zijn ze ervan overtuigd dat deze stap nodig is om Kordekor te transformeren tot een vernieuwde versie, Kordekor 2.0. Het management van Kordekor zal er als volgt uit komen te zien: Hans Luts (CEO), Wouter Desmet (COO), Stephan Debuf (CFAO), Geert De Byser (CFO), Bart Debuf (CCO) en Karel-Jan Vercruysse (CSO).Meer informatie:
Kordekor
www.kordekor.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.