De Bommel Meubelen lanceert Ontwerpjetafel.nl

Voor iedereen die op zoek is naar een droomtafel voor de eethoek, is daar vanaf heden het gloednieuwe concept van de Bommel Groep B.V.: Ontwerpjetafel.nl. De website waarmee nieuwe technieken worden toegepast om consumenten met behulp van 3D visualisatie hun droomtafel te laten samenstellen!

Ontwikkeld vanuit de omnichannel gedachte en met de mogelijkheden van nu wordt het de consument nog eenvoudiger gemaakt om hun nieuwe meubel, in dit geval de eettafel, samen te stellen. Met behulp van 3D configuratie, augmented reality (AR) en de connectie met AI, wordt via Ontwerpjetafel.nl de beste klantbeleving gecreëerd tussen het uitgebreide aanbod van eettafels in diverse vormen, maten, materialen en afwerkingen.

Ontwerpjetafel.nl is er niet alleen online. Drie fantastische concept stores zijn recent geopend waar consumenten kunnen zien, voelen, beleven en professioneel advies kunnen krijgen van medewerkers. Eén van de concept stores is te vinden in Woonmall Alexandrium. ‘’Het is de plek waar online samenkomt met fysieke retail en we vinden het heel tof dat we dit innoverende concept kunnen presenteren op zo’n mooie plek in één van de grootste woonmalls van Nederland. De officiële opening vindt plaats in het weekend van 6 t/m 9 oktober, dus houdt onze (social) kanalen in de gaten en be there’’, aldus Klaas Berends, marketingmanager bij de Bommel Groep B.V.

Meer informatie:
De Bommel Meubelen
info@ontwerpjetafel.nl
www.ontwerpjetafel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.