Tom Dixon benoemt HAY's Henry Jones tot CEO

Tom Dixon benoemt HAY's Henry Jones tot nieuwe CEO. ''We zijn verheugd om met onmiddellijke ingang de benoeming aan te kondigen van voormalig HAY Managing Director Henry Jones als onze nieuwe Chief Executive Officer.''

Deze strategische stap markeert een cruciaal moment voor Tom Dixon. Als MD van HAY en Senior Vice President bij moederbedrijf MillerKnoll speelde Jones een belangrijke rol bij het verbeteren van de wereldwijde prestaties bij een van de grote succesverhalen van de industrie. Voorafgaand aan HAY bekleedde Jones de functies van Europees President en CEO bij textielgigant Himatsingka en Global Sales and Marketing Director bij het gerenommeerde Britse merk Designers Guild.

"Na een aantal jaren leiding te hebben gegeven aan internationaal gevestigde bedrijven in ons vakgebied, ben ik verheugd om weer thuis te zijn in Londen en de teugels van dit echt innovatieve Britse merk over te nemen," zei Jones. "Ik heb Tom Dixon al lang bewonderd en kijk ernaar uit om met het toegewijde team samen te werken en deel uit te maken van de unieke cultuur. In combinatie met een wereldwijd erkend en gerespecteerd merk, beschikken we over een verleidelijk platform om onze ambities na te streven.' Oprichter en Creative Director Tom Dixon zegt: "Henry is een marktleider en ik ben verheugd hem te verwelkomen in de hypermobiele wereld van Tom Dixon. Zelfs na 20 jaar voelen we ons nog steeds de opkomende industrie, boordevol ideeën en kansen. Henry's bewezen commerciële leiderschap, samen met een grondige kennis van onze branche en een wereldwijd netwerk, is precies wat we hebben gezocht voor het volgende hoofdstuk van ons verhaal.' Dit was een mijlpaaljaar voor Tom Dixon, met als hoogtepunt de inaugurele tentoonstelling op Salone del Mobile's Euroluce en de recordbrekende lancering van zijn collectie draagbare lampen, die de snelst verkopende nieuwe producten in de geschiedenis van het bedrijf zijn geworden. Het merk is nu in een hogere versnelling en bereidt zich voor op het London Design Festival.

Bron: LinkedIn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.