Tonone bestaat tien jaar: 'Het begon allemaal met de Bolt lamp'

Dit jaar bestaat Tonone alweer 10 jaar. Naast een spetterende jubileum-event wat het bedrijf organiseert, wordt er teruggeblikt op de afgelopen tien jaar. "Tien jaar vol uitdagingen, lessen, overwinningen en successen. We zijn ongelooflijk trots op waar we nu staan, maar ook zeker op de weg hier naartoe." Dat laat Tonone in een persbericht weten.Oprichter Anton de Groof was altijd al bezig met design. In 2012 ontwierp hij 75 bureaus voor het kantoor van een opdrachtgever in de kledingindustrie. Toen de bureaus klaar waren vond hij dat er nog iets miste. Iets… sfeervols, om het af te maken… een lamp. Hij pitchte dit idee bij de opdrachtgever en kreeg groen licht. De bureaus kregen allemaal een bijpassende lamp. En die lampen, dat smaakte naar meer. Zo ontstond er een gloednieuw concept voor lampen: Tonone werd geboren met als eerste ‘telg’ de Bolt, die tegenwoordig nog steeds succesvol verkocht wordt.

De Bolt is de lamp waar het allemaal mee begon. Deze stoere industriële lamp is herkenbaar aan zijn functionaliteit, strakke lijnen en aan de iconische vleugelmoer. De Bolt is de basis van alle Tonone ontwerpen. Later volgden er ook compleet nieuwe collecties zoals bijvoorbeeld de Bella, de Beads en onze laatste toevoeging: de ONE. Kenmerkend voor alle Tonone lampen is de tijdloosheid van het design. Je raakt er niet op uitgekeken: een Tonone lamp is for life.

Meer informatie:
Tonone
+31(0)85 782 13 33
info@tonone.com
www.tonone.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.