Interieurdesigner Anneke Crauwels krijgt hoofdrol in Extreme Makeover

Extreme Makeover Vlaanderen is terug op Play4. Met daarin opnieuw een belangrijke rol voor de Mechelse interieurdesigner Anneke Crauwels (34). “Mensen hun zorgen ontnemen, dat geeft enorm veel voldoening”, zegt ze in een interview met Het Nieuwsblad.

Wie is Anneke? Zij groeide op in een ondernemende familie en kreeg zo een flinke dosis drive en bezieling met de paplepel mee. Al vroeg raakte ze gefascineerd door interieur en architectuur. Het vak zit haar duidelijk in de vingers, én in haar hoofd. Haar brein staat nooit uit, aldus Anneke. Integendeel, 24/7 droomt en leeft ze in 3D. Vastbesloten om met haar eigen unieke touch van elk huis een warme thuis te maken.

Na haar studie interieur deed Anneke ervaring op bij het architectenbureau Inarco. Ze bouwde een interieurafdeling bij het Mechelse Tailormate mee uit.

Ondertussen richtte ze onder de naam AnA interieur haar eigen interieurbureau op en werkte ze samen met haar mentor, architect Ariane Van Craen, verschillende interieurprojecten uit (Sava, M-eatery, Loretteklooster). Ze werkte tussentijds nog een bachelor real estate af. Een duizendpoot? Dat is nog een understatement, meldt ze op haar eigen site.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.