Caesarstone onthult de nieuwste keukentrends tijdens Küchenmeile

Caesarstone, ontwerper en fabrikant van hoogwaardige oppervlakken in composiet en keramiek, markeert opnieuw zijn aanwezigheid op Küchenmeile, een van de meest vooraanstaande keukenbeurzen in de industrie. Van zondag 17 tot donderdag 21 september presenteert Caesarstone samen met zijn lokale partners Jetstone en Keller Keukens de nieuwste kleuren en designtrends tijdens de jaarlijkse keukenbeurs. Het hoogtepunt in september is de introductie van de nieuwe keramiek collectie; oppervlakken die zijn ontworpen voor zowel binnen als buiten gebruik. Deze collectie combineert technologie, functionaliteit en design.


De rook grijze basis van 513 Striata roept beelden op van een levendig geologisch landschap en maakt een krachtig statement in iedere keuken.

"We zijn verheugd om onze nieuwe keramiek collectie voor het eerst te presenteren tijdens de Küchenmeile", aldus Yardena Alter, EMEA Marketing Manager bij Caesarstone. "Met de uitbreiding van ons kleurenpalet, inclusief de composiet oppervlakken, zetten we een volgende stap in diversiteit in design. Onze samenwerkingen met Jetstone en Keller Keukens zijn van essentieel belang om onze ontwerpen toegankelijk te maken voor een breder publiek en iedereen in staat te stellen onze oppervlakken op hun eigen manier te ervaren. We nodigen iedereen van harte uit om ons ter plaatse te bezoeken en zich te laten inspireren door onze creatieve en veelzijdige materialen."


De mysterieuze, donkere, aardse basis van 5820 Darcrest krijgt extra diepte door subtiele sedimenten en een waas van organische okers en bruingroene tinten, die het omringende licht op prachtige wijze vangen.

Ontwerpinspiratie op M.O.W
Tegelijktijdig krijgen bezoekers van M.O.W, een internationale meubelbeurs, de primeur om de diversiteit en voordelen van keramiek te ervaren in de historische omgeving van het landgoed Gut Böckel. Caesarstone toont een zorgvuldig samengesteld en met de hand uitgekozen kleurenpalet uit de keramiek collectie voor nieuwe ontwerpinspiratie. Samen met Jetstone en Keller Keukens, die beide waardevolle partners zijn van Caesarstone, demonstreren ze de eindeloze mogelijkheden tijdens de beurs.

Visueel opvallende kleurenschema’s en een hoogwaardige mix van natuurlijke materialen voor binnen- en buitengebruik zullen bezoekers inspireren. De oppervlakken van Caesarstone zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Dankzij innovatieve productietechnieken, geavanceerde technologie en gedetailleerd onderzoek worden er hoogwaardige, gemakkelijk te reinigen en duurzame oppervlakken gecreëerd.

Bezoekers van Küchenmeile kunnen uitkijken naar een uitzonderlijke presentatie waar Caesarstone zijn toonaangevende positie in de markt voor werkbladen in het premium segment aantoont en blijft bijdragen aan de toekomst van keukenontwerp.

Meer informatie:
Ceasarstone
www.caesarstone.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.