Fajah Lourens verkoopt haar 'zelf gebouwde' woning voor bijna 4 miljoen euro

Fajah Hanna Nicole Lourens (Amsterdam, 3 juli 1981) is een Nederlands actrice, model, dj, modeontwerpster en fitnessgoeroe. Als dj is ze bekend onder de naam Faya en Hanna Black. Sinds deze week staat het woning te koop. Dat vindt ze spannend, zo blijkt.

'En dan wordt het ineens heel concreet als je huis op Funda staat en de eerste bezichtigingen gepland staan. Het huis dat je zelf hebt gebouwd en waar je zoveel in heb meegemaakt, het huis waar je als kind van droomde en nu weer loslaat..

Ook al vind ik het super spannend, ik verheug me ook op het nieuwe avontuur. Gisteren kreeg ik een Vinca in Spanje opgestuurd met 13k grond en zeezicht. Bij het zien van de foto's maakte mijn hart een sprongetje. Zal dit ons nieuwe huisje worden? Het is in ieder geval stukken kleiner dan mijn huidige huis. Oh, ik verlang zo naar klein en compact.'Bekijk hier alle foto's.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.