Hetty van de Kerkhof 50 jaar in dienst!!

Anno 2023 willen de meeste mensen niet langer dan 40 jaar werken. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen. Afgelopen dinsdag is Hetty van de Kerkhof-Bressers (Area Manager Sales Office) in het zonnetje gezet. Zij was die dag maar liefst 50 jaar in dienst bij Koninklijke Nederlandse Textielfabrieken J.A. Raymakers & Co. BV. In die halve eeuw maakte ze vier verschillende directeuren mee.

Hetty wordt door Bas Bonnemaijers (General Manager) in de bloemetjes gezet.

Hetty is als 15-jarig meisje begonnen als typiste. Kort daarna stapte ze over naar de afdeling Verkoop. Op het moment dat ze begon had Raymakers 1500 werknemers en vier directeuren in dienst, alle vier afkomstig uit de familie Raymakers, zoals Ruud en Peter. Daarna kwam Jan van Hout aan het roer staan, gevolgd door Richard Oussoren.

Nu bevindt Raymakers & Co BV. zich onder de vleugels van Lantal Textiles, zoals Wonen360 eerder berichtte.

In haar arbeidzame leven heeft ze dus vier generaties directeuren meegemaakt. Privé heeft Hetty drie zonen grootgebracht: Geordan, Jessie en Djendy. Inmiddels is ze oma van drie kleinkinderen. In al die jaren heeft ze altijd fulltime gewerkt. Ze is trots op Koninklijke Nederlandse Textielfabrieken J.A. Raymakers & Co. B.V. en voelt ze ook een echt lid van deze familie.

Wil je Hetty feliciteren?
Stuur dan een berichtje naar
h.vande.kerkhof@raymakers.com

Meer informatie:
Raymakers & Co BV Koninklijke Textielfabriek
Kanaaldijk N.W. 61
5707 LC Helmond
www.raymakers.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.