Olàv Home wacht een heuse metamorfose

Half oktober start Olàv Home een grootse verbouwing. Het pand zal een heuse metamorfose ondergaan. Verduurzamen staat daarbij centraal. Directeur Olav Hendriks, die al bijna 25 jaar aan het roer staat van het bedrijf, gaat de komende maanden flinke stappen zetten. Ook wordt er een hele nieuwe collectie gepresenteerd, die op Meubelbeurs Brussel wordt gepresenteerd.

De Limburgse meubelgroothandel, die als slogan heeft 'Uw droominterieur is onze passie!' richt zich op het midden- en hoogsegment. Met een team ontwerpers heeft Olav alles in eigen hand.

Olav Hendriks heeft het bedrijf Olàv Home opgericht in 1999. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het bedrijf van zijn vader besloot Olav om voor zichzelf te beginnen en het merk Olàv Home in de markt te zetten. "Door de jarenlange ervaring die ons team heeft opgedaan kun je er als klant vanuit gaan dat exclusiviteit en kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staan."

De collectie van Olàv Home bestaat uit een ruim aanbod aan loungebanken, eetkamerbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, barkrukken en hockers. Alle meubelen zijn ontworpen en ontwikkeld in eigen beheer en zorgen voor een luxe en exclusieve uitstraling in elke woonkamer. Voor de meubelen maken we gebruik van hoogwaardige materialen."

Om de gehele collectie te bewonderen en je te laten inspireren door de verschillende sfeerkamers ingericht met de Olàv Home collectie worden belangstellenden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het Experience Center in Beringe.Duurzaamheid
"Bij Olàv Home hebben we ons altijd toegewijd aan het creëren van tijdloze meubelstukken van uitzonderlijke kwaliteit. Onze passie voor duurzaamheid strekt zich echter niet alleen uit tot onze producten; het omvat ook de manier waarop we omgaan met ons bedrijfspand.

Bij Olàv Home geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom hebben we besloten om ons pand te verduurzamen en zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We zijn enthousiast om deze reis te beginnen en samen te werken aan positieve verandering", laat Olav weten.Meer informatie:
Olàv Home
Meijelseweg 47
5986 NH Beringe
+31 (0)77 307 16 32
info@olavhome.nl
www.olavhome.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.