Nieuwe brochure Trends is nu al te downloaden

Directeur Mark Steinhauer: 'Ontwikkeling van nieuwe collecties gaat onverminderd door'

De logistieke verhuizing van Steinhauer is inmiddels achter de rug. "Met digitale verbindingen sturen wij bij onze partner Sils de inslag, opslag en uitslag volledig geautomatiseerd aan", laat directeur Mark Steinhauer weten. "We hebben inmiddels ook een complete systeemvernieuwing achter de rug waarbij nu alles in de Cloud draait. Een mooie stap naar nog meer stabiliteit en veiligheid."

De oude locatie aan de Lage Brink is verhuurd. Mark: "We hebben een nieuw pand gekocht dat voldoet aan de laatste duurzame eisen van deze tijd. We zijn druk bezig met een interne verbouwing, het inrichten van de kantoren en het maken van een prachtige showroom. Dit vergt helaas meer tijd dan verwacht en het ziet ernaar uit dat we geen huisshow kunnen houden dit najaar", laat hij alvast weten.

De ontwikkeling van nieuwe collecties gaat uiteraard zoals de klanten van Steinhauer gewend zijn onverminderd door. "Voor de introductie hiervan wachten wij op het moment dat de series naar ons verscheept worden. Daarna presenteren we deze in een nieuwe “Trends” waarmee onze buitendienst bij de klanten langs komt. Zij zullen ook monsters meenemen om de modellen in het echt te kunnen laten zien."De eerste brochure is hier downloaden. Mark: "Wij verwachten dat in november de 2e editie zal verschijnen."

Vorig jaar werden klanten geïnformeerd over de transformatie naar een nieuw Steinhauer onder het motto “Let’s start something new”. "Wij zijn inmiddels in de laatste fase van deze transitie en kijken uit naar de afronding waarbij wij onze relaties kunnen verwelkomen in onze nieuwe showroom waar zij ook onze nieuwe collectie live kunnen bewonderen."De nieuwe najaarscollectie 2023 van Steinhauer verlichting is direct leverbaar. Hier kun je deze bekijken. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze commercieel interessante producten maak dan een afspraak met een van de accountmanagers.Meer informatie:
Steinhauer verlichting B.V.
Laan Van De Ram 40
7324 BV Apeldoorn
verkoop@steinhauer.nl
www.steinhauer.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.