Ambacht staat centraal in nieuwe SHAPES-collectie

Royal Goedewaagen, L’AIMÉ en Edith Beurskens lanceren opvallend geurkaarscollectie

Ontworpen door een onmiskenbare visuele creatieveling, gemaakt in één van de oudste aardewerkfabrieken van Europa en gevuld met kaarsen van de rijkste natuurlijke oliën, dat is de nieuwe SHAPES-collectie. Een serie kaarsen waarmee het ambacht wordt gevierd in al zijn vormen. De collectie bestaat uit maar liefst vier verschillende ontwerpen. Stuk voor stuk volledig met de hand gemaakt in Nederland. Elk design is beschikbaar in twee verschillende kleuren. Dat melden de drie bedrijven in een persbericht.Speciaal voor deze samenwerking creëerde grafisch 3D-kunstenaar Edith Beurskens een serie tijdloze ontwerpen. Ware blikvangers voor elk interieur. Maar, door materiaal- en kleurgebruik, toch opvallend ingetogen in stijl. De keramieken kaarsenhouders zijn elk zorgvuldig met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden van Royal Goedewaagen en zijn gemaakt van de beste materialen in de eigen fabriek in Drenthe. De kaarsen zelf zijn ook in Nederland gemaakt door L’AIMÉ; lokaal met de hand gegoten, op basis van een mix van natuurlijke premium oliën, afkomstig van parfumeurs uit het Zuid- Franse Grasse. Door dit unieke proces hebben alle geurkaarsen stuk voor stuk een unieke geur en dus een eigen karakter meegekregen.

De verschillende SHAPES-kaarsen zijn verkrijgbaar in de geuren Bois de Paris, Wild Fig, Bois de Tonka en Bois de Saffron.

Meer informatie:
Royal Goedewaagen
www.royalgoedewaagen.com
Edith Beursken
www.edithbeurskens.com
L’AIMÉ
www.laime.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.