Lisa Brandsma: "Ik ga weer interieurs ontwerpen"

Altijd blijven dromen is het motto van Lisa Brandsma. "En hoewel deze droom eerder voorbij kwam, maar misschien niet op een juist moment, ben ik hem nooit uit het oog verloren. www.dromhus.nl is live! En dat betekent dat ik weer interieurs ga ontwerpen. Ik ga weer doen waar ik het meeste energie van krijg, wat voor mij zo vanzelf gaat. Met een nieuwe website, een nieuwe huisstijl, beter weten wat bij mij past en vooral met een drive om de mooiste interieurs te mogen creëren."

In een post op social media schrijft Lisa: 'Bij DRÖMHUS begrijp ik jouw verlangen naar rust in deze drukke tijd. Mijn missie is om je te verbinden met dat verlangen en het om te zetten in een nieuwe basis - een interieur dat je verlangen naar rust een passende uitingsvorm geeft. Ik sta klaar om jouw interieur te transformeren in een basis die bij jouw past!

Naast interieurontwerp bied ik interieur- en productfotografie aan. Voor de interieurprofessional, makelaar of eigenaar van een b&b of hotel.

Voor beide geldt, ik ben er om ervoor te zorgen dat jouw visie tot leven komt in elk ontwerp dat ik creëer, en ieder beeld dat ik vastleg met mijn lichte en minimalistische stijl.

Drinken wij binnenkort samen een kop koffie om kennis te maken? Ook kom ik graag in contact met je wanneer we elkaar zouden kunnen versterken! Heb je een tof interieur item, materiaal of een ander idee waar ik van op de hoogte moet zijn in deze branche? Laat het me weten. Ik kom graag met in je contact.'

Meer informatie:
Dromhus
www.dromhus.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.