Ananda van Doorn van Reliving genomineerd voor Ondernemende vrouw van het jaar 2023

Vier jaar geleden startte Ananda van Doorn met Reliving (een marktplaats voor tweedehands design en vintage meubels) vanuit de missie om tweedehands meer de norm te maken. "Ik stapte in een rollercoaster waarbij ik op voorhand nooit had verwacht dat zoveel zou meemaken. Fantastische hoogtepunten maar ook slapeloze nachten. Van het rond bezorgen van meubelstukken in ons busje tot het bouwen van een miljoenenbedrijf met kopers en verkopers die kiezen voor tweedehands."

"Soms vergeet ook waarom je hetgeen doet wat je doet en welke stappen je bereikt, en dan is het echt een geweldig compliment als dit dan toch erkend wordt", stelt Ananda.

Woensdag 6 september deelde ze trots mee dat ze door ABN AMRO Bank N.V. & Gassan Diamonds genomineerd is tot "Ondernemende vrouw van het jaar 2023" binnen het thema duurzaamheid. "Wat een eer! Alhoewel ik deze samen deel met mijn andere cofounder Jody Klaassen, want zonder haar was ik nergens."

De winnares wordt op 5 oktober bekendgemaakt. Het winnen van de award gaat door middel van stemmen, dus alle hulp voor Ananda is welkom.

Stemmen kan hier.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.