'Ondanks succesformule Morningstar Sleeps, toch sleutelen aan het concept'

Het is precies een half jaar geleden dat Morningstar Sleeps de publieksaward won bij de uitreiking van de Zeeuwse pioniersprijs. De prijs was een bekroning op het succesvolle matrassenconcept van jonge Zeeuwse ondernemers, die met grote ambities de matrassenmarkt willen disrupten.

Het disrupten van de markt gaat niet geheel onverdienstelijk, zo laten zij weten. Iets meer dan een jaar na lancering is het matrassenbedrijf de nummer 1 op het review platform Trustpilot, in de categorie bedden en matrassenwinkels en spreken ook de meeste matras reviewers vol lof over het Stellar matras van Morningstarsleeps.

Ondanks het succes presenteerde Morningstar Sleeps deze week toch een doorontwikkeling van het concept. Op de vraag waarom je iets wilt veranderen wat goed loopt komt een duidelijk antwoord; ‘’We zijn heel tevreden met wat we hebben bereikt, maar we geloven ook in het streven naar perfectie. Er is altijd ruimte voor verbetering.’’

Het nieuwe concept maakt gebruik van precies dezelfde materialen, maar geeft de gebruiker het dubbele aantal mogelijkheden om het matras naar eigen wens en behoeften in te stellen. Waar het matras voorheen enkel inspeelde op het verschil in menselijk postuur en het verschil tussen zijslapers en rug/buikslapers d.m.v de aanpasbare zoneverdeling, kan je nu zowel de zoneverdeling als de hardheid aanpassen.

Naast het verschil in hardheid en zoneverdeling zit de grote overwinning in het behoud van de volgorde van steun naar comfortlagen. Volgens het bedrijf zelf zijn er meerdere aanpasbare matrassen op de markt, maar die spelen enkel in op een aanpasbare hardheid en dus alleen het verschil in lichaamsgewicht.

De aanpasbaarheid bij het vernieuwde concept van de twee Zeeuwen, gebeurt enkel in de steunlagen (de kern) van het matras en laat daarbij de dubbele comfortlaag altijd bovenop. Volgens de jonge ondernemers zou het matras daarmee niks inleveren op ventilatie, temperatuurregulatie en drukontlasting.

Hoe weet je als gebruiker welke aanpassing het beste past bij jouw lichaam en behoeftes?
Uiteraard is dit de meest gestelde vraag bij aanpasbare matrassen en daar heeft Morningstar Sleeps dan ook een passende oplossing voor. Zo kan je op de website gebruikmaken van de slaapwijzer. Door antwoord te geven op een aantal vragen komt er een data gedreven antwoord uit die de meest waarschijnlijke instelling geeft, die past bij jouw lichaam en persoonlijke behoeften.

Meer informatie:
Morningstar Sleeps
www.morningstarsleeps.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.