Distributie Designflooring vanaf oktober in handen van Textiles & More

Alg. directeur Steve Curry: "We willen allebei groei op lange termijn realiseren in Nederland"

Zoals Wonen360 gisteren, woensdag 6 september, publiceerde, is Textiles & More (T&M) exclusief distributiepartner in Nederland geworden voor het Europese vloermerk Designflooring.

Designflooring, een toonaangevende specialist in luxe vinylvloeren in Europa, kondigde nu ook zelf de nieuwe samenwerking aan met Textiles & More (T&M) voor de distributie van het volledige aanbod van Designflooring voor zowel de detailhandel als commerciële klanten.

Met deze samenwerking zal het aandeel van Designflooring in Nederland naar verwachting flink groeien.

Designflooring werd in 2004 opgericht en staat bekend om hun prachtige vloeren, geïnspireerd op natuurlijke materialen uit de hele wereld. T&M heeft al een succesvolle portfolio met gordijn-, meubelstoffen en vloerkleden. Tevens is T&M de projectdistributeur van het LVT merk mFLOR. "Door deze expertise en geschiedenis hebben we gezamenlijk besloten om dit uit te breiden met de LVT-vloeren van DesignFlooring."

Designflooring en T&M maken hun gezamenlijke debuut tijdens de InCoDa 2023, die van 24 tot en met 26 september plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem.

Steve Curry, algemeen directeur van Designflooring: "We willen allebei groei op lange termijn realiseren in Nederland. Met onze gezamenlijke passie voor het leveren van de beste producten en diensten op de markt is deze samenwerking een veelbelovende stap voor Designflooring.

Het team van T&M heeft een sterke verbintenis met ons merk laten zien, en met hun expertise en professionalisme zijn zij een uitstekende keuze om onze producten op deze belangrijke markt te vertegenwoordigen."

Bob Looijschelder, oprichter en directeur van Textiles & More (T&M): "Designflooring is een van de grootste merken in LVT en een in heel Europa gerenommeerde naam vanwege hun uitgebreide aanbod vloeren. We kijken ernaar uit om onze expertise met distributiekanalen en klanten te gebruiken om Designflooring bij nog meer winkels en commerciële klanten in Nederland onder de aandacht te brengen en het succes van Designflooring verder uit te bouwen."

Iedereen die tijdens de InCoDa een bezoek aan stand D107 brengt, kan daar de nieuwe Gluedown- en Rigid Core-designs van de Van Gogh-collectie van Designflooring bekijken, inclusief een prachtig, speciaal gemaakt printtapijt schilderij met daarop De Sterrennacht van Vincent Van Gogh.

Met een ideale dikte van 3 mm en een slijtlaag van 0,55 mm biedt de Van Gogh-collectie tien gloednieuwe designs, waaronder steendesigns, een primeur voor deze collectie; bovendien zijn verschillende bestaande designs nu in meer soorten en afmetingen verkrijgbaar.

Deze vernieuwde collectie van Designflooring is geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en door materialen van over de hele wereld. De Van Gogh-collectie biedt ongekende flexibiliteit voor het creëren van elegante interieurs op maat, die tegelijkertijd de gezondheid, het welzijn en een duurzame bebouwde omgeving ondersteunen.

De collectie omvat een breed aanbod eigentijdse hout- en steendesigns en kleuren, van koele grijstinten en neutrale kleuren tot warme tinten. Dat maakt de Van Gogh-collectie populair voor gebruik in verschillende toepassingen, zoals woningen, woon- en leefgemeenschappen en commerciële ruimtes, onder meer werkplekken, instellingen in het hoger onderwijs, winkels en horecagelegenheden.

Meer informatie:
T&M
www.textilesandmore.eu

Designflooring
www.designflooring.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.