Driedaags designfestival in Den Haag

Eindelijk weer een designfestival (17 - 19 november) in Den Haag! Ontmoet de designers van dit moment en ontdek de bijzondere dingen die ze maken.
Design Passage is een driedaags internationaal festival dat culturele diversiteit in design, ambachtelijkheid en creatieve alternatieven zichtbaar wil maken voor het publiek. Hiervoor wordt samengewerkt met de ambassades en culturele instituten in de stad.

Design Passage is een mix van exposities en geeft een platform aan designtalenten. Op twee verdiepingen van 450 m2 wordt ruimte geboden aan presentaties van ontwerpers, ambachtslieden en merken. De etages boven De Passage zijn onontdekte architecturale juweeltjes. Vanuit dit hart van het event worden verbindingen gelegd naar galeries, showrooms; cultureel, culinair, design, heritage en vintage door de straten van Den Haag.

In Design Passage herleeft het sympathieke concept van Designkwartier, dat tussen 2013-2018 een jaarlijks festival in het Zeeheldenkwartier organiseerde. Ook in de nieuwe opzet staat de persoonlijke ontmoeting tussen bezoekers en ontwerpers, makers en kleine merken centraal.

Design Passage is een initiatief van Embassies of Design foundation en WOTH Studio (Mary Hessing en Toon Lauwen). Het nieuwe festival bouwt voort op Designkwartier Den Haag dat tussen 2013-2018 jaarlijks succesvolle festivals organiseerde in het Zeeheldenkwartier.

Meer informatie:
Design Festival
www.embassiesof.design


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.