Duidelijke upgrade voor vakbeurs stoffering en decoratiestoffen

Fotoreportage van Vlaamse Decosit 2023

Decosit heeft een mooie editie achter de rug. Onder de bezielende leiding van Daphne Renier (Product Manager Textiles) van Fedustria kende de vakbeurs op het gebied van stoffering en decoratiestoffen een duidelijke upgrade.

Netwerkbeurs
Bezoekers kwamen niet in groten getale naar Brussels Expo, maar het is dan ook vooral een netwerkbeurs waarop in een fijne ambiance inspiratie kan worden opgedaan en bovenal genetwerkt kan worden tussen exposanten en gasten.


Daphne Renier (Product Manager Textiles) van Fedustria.

Klik hier om de fotoreportage van de standhouders te bekijken.

Gerenommeerde merken
Een kleine 25 deelnemers vormden op de beursvloer een diverse mix van nationaliteiten. In de prachtige en gezellige hal 10 van Brussels Expo etaleerden gerenommeerde merken van binnen- en buitenland hun laatste collecties. Het kleine karakter van deze beurs gaf fabrikanten en kopers een mooie kans om waardevolle contacten te leggen. Dat gebeurde dan ook volop.

Trendseminar
Voor het eerst bood Decosit (op 5 september) een trendseminar met paneldiscussie aan. Hierin leidde Hilde Francq zo'n 150 belangstellenden door de interieurtrends voor de herfst en winter van 2024/2025. Na het seminar deelde ontwerper Axel Enthoven en arts Frank Goes hun inzichten over hoe je omgaat met kleuren vanuit een economisch en medisch oogpunt. Ze deden dat tijdens een interactieve paneldiscussie. Het evenement werd afgesloten met een netwerkdiner.

Meer informatie:
Decosit
www.decosit.brusselsKlik hier om de fotoreportage van de standhouders te bekijken.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.