Eric Verheijen debuteert met WR-inspired op DWI:

"Bereik van buitenlandse beurzen zijn onvoldoende voor Nederlandse markt"

Gisteren (10 september) zijn de Najaarsvakdagen van De Woonindustrie (DWI) van start gegaan. Het vierdaagse event staan volledig in het teken van de nieuwste collecties van de exposanten, trends, presentaties en workshops. En voor het eerst zullen bezoekers de luxe designartikelen van WR-inspired tegenkomen op de beursvloer. Het Vlaamse meubelproducent maakt van zondag 10 t/m woensdag 13 september haar debuut. Waarom? Om de volgende stap te maken op de Nederlandse markt.

"We hebben gekozen voor De Woonindustrie, omdat het een centrale ligging heeft in Nederland. Vanuit hier willen we de markt beter bedienen. Je kunt dan namelijk dichter bij de klanten staan. Het bereik van buitenlandse beurzen is onvoldoende voor de Nederlandse markt", legt oprichter Eric Verheijen uit.


Eric Verheijen, eigenaar van WR-inspired.

Metaal als rode draad
Bezoekers van DWI kunnen collecties verwachten met metaal als rode draad en aangevuld met natuurlijke materialen zoals marmer, glas en hout. De collecties komen uit eigen productielijnen vanuit Europa. Het assortiment van WR-inspired uit Olen (vlakbij Antwerpen) bestaat voornamelijk uit salontafels, eetkamertafel, stoelen en wandmeubelen. Deze worden aangevuld met decoratie zoals spiegels, lampen en binnenvazen. Het resultaat is een uitgebalanceerde collectie en is een geweldige aanvulling voor een winkel of interieurproject.NOOS
Momenteel staan ze bij WR-inspired al in de startblokken en kunnen niet wachten op de start van de Najaarsvakdagen. "We verwachten dat het een mooie beurs gaat worden voor ons", stelt Eric. Tevens licht hij een tipje van de sluier. "In Nieuwegein gaan we ons totale concept presenteren, met een nieuw concept: Never Out Of Stock (NOOS)."

Benieuwd wat dit precies inhoudt? Bezoek dan WR-inspired tijdens de Najaarsvakdagen bij De Woonindustrie van zondag 10 t/m woensdag 13 september.

Meer informatie:
WR-inspired
Dorp 32
2250 Olen
0032 14 71 48 45
www.wr-inspired.com

De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
+31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.