Belliny toont nieuwste meubels en meubelstoffen tijdens ETC Design Experience

Belliny is een verzamellabel van verschillende stoffencollecties. In samenwerking met Belliny kunnen stoffen speciaal op maat en kleur gemaakt worden. Voor restaurants en hotels, maar ook voor jachten zijn vaak speciale interieurstoffen nodig. In de verschillende collecties welke Belliny aanbiedt zijn een tal van speciale wensen mogelijk.


Claire Declemy van Belliny fabrics & furniture bij de showroom in Naarden.

"Voor onze stoffencollecties hebben we een showroom in Naarden, die elke vrijdag toegankelijk is van 10:00 tot 17:00 uur, of op afspraak", laat Claire Declemy, oprichter en eigenaar van Belliny weten.

"Bovendien presenteren we onze prachtige meubels en meubelstoffen in een showroom op stand nummer 209 van het ETC Design Centrum. Deze showroom is elke maandag geopend van 10:00 tot 17:00 uur, en ook hier kun je een afspraak maken met mij."Het Brabantse bedrijf neemt deel aan de ETC Design Experience, die op maandag 18 en dinsdag 19 september plaatsvindt, na de Consumenteninspiratiedag op zondag 17 september.

Meer informatie:
Belliny fabrics & furniture
Promers Kazerne - Unit 40/43
Adriaan Dortsmanplein 3
1411 RC Naarden
+31624999303
info@belliny.nl
www.belliny.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.