Dealer worden? Kom langs op stand C110 tijdens de VAKdagen

‘Onderzoek bewijst betere slaap met Technogel'

In een objectief onderzoek onder leiding van cardioloog dr. Sebastian Herberger van het Charité-Universitätsmedizin Berlin, is de werking van Technogel® uitgebreid onderzocht. Testmetingen laten zien dat de lichaamstemperatuur op een Technogel®-matras sneller daalt dan op andere drukverlagende matrassen. De hartslag wordt rustiger en het resultaat is een langere en diepere slaap. Dat meldt Jürgen Swinnen van Technogel. Hij is tijdens de VAKdagen present in De Woonindustrie.

"Onze interne klok brengt de kerntemperatuur van het lichaam omlaag om het lichaam klaar te maken voor de slaap. Hartslag en ademhaling vertragen en het lichaam komt tot rust. Klinische tests bevestigen dat de unieke temperatuurregulerende eigenschappen van Technogel de kerntemperatuur aanzienlijk sneller doet verlagen wat het inslapen bevordert. De dikke laag Technogel zorgt voor een sublieme drukverlaging en een betere doorbloeding en verbetert de kwaliteit en continuïteit van de slaap."

Drukverlagende 3D ondersteuning
"Technogel past zich aan als water, maar geeft de steun van een vaste stof. Het reageert uniek op je lichaam: drukpunten verminderen zonder de beweging te beperken. In tegenstelling tot traagschuim past onze gel zich geleidelijk aan in alle richtingen om je gewicht, van kop tot teen, gelijkmatig te verdelen."

Het perfecte kussen voor je klant
"Door de combinatie van Technogel en een laag traagschuim, voelt elk Technogel kussen aan alsof het op maat gemaakt is. De kussens ondersteunen het hoofd en de nek en verlichten de druk ongeacht je slaaphouding. De Technogel kussenreeks is een collectie van hightech kussens in verschillende vormen en hoogtes."

Nieuwe producten
"Tijdens de Woonindustrie Vakdagen van 10 tot en met 13 september toont het bedrijf naast het complete aanbod matrassen en kussens ook enkele nieuwe producten. Zo kan je een afgestemde collectie Technogel® topdekmatrassen ontdekken."

Jürgen Swinnen vertegenwoordigt Technogel in DWI.

Ook Technogel dealer worden? Kom langs op stand C110 tijdens de DWI vakdagen, maak een afspraak via +32 490 56 47 86 of mail jurgen.swinnen@intres.be.

Meer informatie:
Technogel
www.technogelsleeping.nl
www.intres.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.