Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Styliste zet haar Bergse woning te koop

Zo woont interieuradviseuse Leoniek Boers

Een inkijkje in het huis van styliste Leoniek Boers. De Bergse zet namelijk haar historische woning in de verkoop. Op Funda is niet alleen zij te zien op verschillende foto's, maar ook haar trouwe viervoeter.


Foto's: Funda.

Het gaat om een sfeervol herenhuis op een historische locatie in een van de meest geliefde straten van Bergen op Zoom. Deze woning staat ook bekend als rijksmonument "Witte Leeuw" en beschikt onder andere over een ruime woonkamer met unieke wijnkelder en een woonkeuken waarbij je zo de achtertuin inloopt.Op de woonkamer beneden zit er een winkel/kantoor vergunning waardoor een combinatie van wonen en werken in dit pand heel goed mogelijk is. Daarnaast zijn er zeven slaapkamers aanwezig waarbij nog vele originele elementen aanwezig zijn.Sinds 2000 is Leoniek werkzaam als interieuradviseuse en styliste voor particulieren, bedrijven en woonbladen. "Al vanaf mijn jeugd heb ik een grote liefde voor alles wat te maken heeft met wonen, sfeer en styling. Ik hou ervan om naar de details van een woning te kijken, om rekening te houden met kleur en stijl en de uitdaging om de ruimte op de beste manier in te delen", legt ze uit op haar website.

Meer informatie:
LEONIEK
Zuidzijde Haven 7
4611 HA Bergen op Zoom
06 – 129 45 181
[email protected]
www.leoniek.eu

Publicatiedatum: