Maison&Objet huldigt donderdag Muller Van Severen als 'Designer of the year 2023'

Op 7 september wordt Muller Van Severen door Maison&Objet uitgeroepen tot Designer(s) of the year 2023. Maison&Objet eert hen omwille van een 'decennium van innovatie dat de bestaande codes van het interieurdesign opschudde'. Hun presentatie op de beurs is gebaseerd op de belangrijkste elementen van hun dagelijks leven: huis, werkplek en tuin, met natuurlijk een overzicht van hun werk.De tentoonstelling brengt een selectie van iconische ontwerpen uit de Muller Van Severen catalogus samen: "We wilden een landschap creëren dat de belangrijkste elementen van ons dagelijks leven representeert: ons huis, onze werkplek en onze tuin. "In het midden van de beurs bevinden zich drie eilanden die onze kleine oase in de woestijn van Evergem samenstellen", legt Fien Muller uit. "De tentoonstelling zal fungeren als een globale en meeslepende installatie waarin onze stukken bestaan als kleine autonome architecturale entiteiten." "De presentatie vormt een spiegel van ons interieur, maar ook van onze geest", zegt Hannes Van Severen.

Muller Van Severen presenteert de Arcs Trolley en de Arcs Spiegel voor het Deense merk HAY, een vervolg op een reeds geprezen samenwerking. Muller Van Severen voegt ook twee nieuwe objecten toe aan hun collectie voor valerie_objects: de Staanlamp Marmer en de Ronde Onderleggers. Ook ONDA, de collectie vazen uit de recente samenwerking met Bitossi Ceramiche, wordt gepresenteerd.

Meer informatie:
Muller van Severen
www.mullervanseveren.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.