10 jaar Concept Gallery Amsterdam groots gevierd

De Concept Gallery Amsterdam bestaat dit jaar 10 jaar. In een pand aan de Pedro de Medinalaan op IJburg is de Concept Gallery de plek voor bedrijven, project- en woon dealers, architecten en consumenten om inspiratie op te doen voor de inrichting van kantoren, openbare ruimtes, hotels, restaurants en woonhuizen. Het is de showroom van designmerken als Thonet, Senso, Lichtwerkt Nederland, Julia Interiors en Julia Living, V-ZUG, Kitchen Lab Amsterdam en Aroma Club coffee experience.

De Gallery werd onlangs flink verbouwd. Op 1 september is het 10-jarig bestaan gevierd met een Summer Festival voor alle relaties. Het terrein aan het water werd omgetoverd tot festivalterrein met foodtrucks en muziek en er kon worden deelgenomen aan diverse watersportactiviteiten zoals flyboarden, waterskiën en suppen.Thonet showroom Amsterdam
Thonet toont vrijwel de gehele meubelcollectie in de Concept Gallery. Van designklassiekers in vele kleuren en uitvoeringen, tot de nieuwste modellen van ontwerpers als Marco Dessí, Günter Eberle en Sebastian Herkner. De showroom is altijd up-to-date met de nieuwste modellen. “Onze resellers sturen regelmatig consumenten en bedrijven naar onze showroom omdat ze zelf wel alle modellen verkopen, maar niet alle modellen kunnen presenteren in hun showroom. Ook architecten maken dankbaar gebruik van de Concept Gallery om zich te laten inspireren een goede keuze te maken uit de volledige Thonet collectie”, aldus Coen Verhoef, Country Manager van Thonet Nederland en België. De Concept Gallery partners versterken elkaar ook en werken regelmatig samen aan projecten om een totaalconcept te kunnen bieden. Dat is ook de kracht van de Concept Gallery.Gratis expositieruimte
De Concept Gallery biedt kunstenaars, schilders en fotografen een unieke plek om gratis te exposeren, uiteraard met het doel om elkaar te versterken. Op dit moment kunnen bezoekers genieten van een prachtige foto expositie van SeenbyBien en de geweven kunst van Meisterwerke.Meer informatie:
Thonet
www.thonet.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.