Bas Adrichem stapt over naar EGGER Group

B2B-manager Bas Adrichem gaat Table du Sud na vijf jaar verlaten. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en zal vanaf 2 oktober aanstaande deel uitmaken van het EGGER Group-team.

"Mijn tijd bij Table du Sud is onvergetelijk geweest. Ik heb hier niet alleen ontzettend veel geleerd, maar ik heb me ook altijd gevoeld alsof ik deel uitmaakte van de Table-familie. Mijn dank gaat uit naar Teun Antonissen en Evert Antonissen voor de fijne samenwerking en de kansen die ik hier heb gekregen", vertelt Bas.

Deze maand zal Bas alles overdragen aan zijn opvolger en collega's, zodat alle klanten met hetzelfde enthousiasme worden geholpen. "Samen hebben we bij Table du Sud grote stappen gezet. In 2018 wonnen we de bronzen Gazelle-award voor kleine bedrijven, en in 2021 mochten we trots zijn op een bronzen Gazelle-award voor middelgrote bedrijven, evenals de prestigieuze Oryx-prijs van de jury. Deze successen zijn een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons team."

Bas vervolgt: "Hoewel ik uitkijk naar mijn nieuwe uitdaging bij EGGER, weet ik zeker dat het succes van Table du Sud nog lang zal voortduren. Er is veel geleerd en we zijn samen gegroeid, maar zoals het gezegde luidt, aan elk begin komt een einde, en dit markeert het einde van mijn tijd bij Table."

Meer informatie:
EGGER Group
www.egger.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.