Op Maison & Objet Paris 2023

Polspotten presenteert unieke herfstcollectie en is te zien in het Hospitality Lab

Bij Polspotten vinden we dat interieurs meer dan alleen maar visueel mooi moeten zijn - "ze moeten een creatieve ruimte vormen waarin zelfexpressie en out-of-the box denken volledig tot uiting kunnen komen", aldus CEO Victor van Nieuwenhuizen. Geheel in lijn met die spirit kondigt Polspotten, dat als Nederlands merk bekend staat om zijn commitment aan innovatief design en vakmanschap, aan dat het aanwezig zal zijn op Maison&Objet in Parijs. Van 7-11 september 2023 presenteert het merk zijn betoverende Fall 2023-collectie en maakt het deel uit van het nieuwe en vooruitstrevende Hospitality Lab in het Paris Nord Villepinte Exhibition Centre.Polspotten neemt consequent deel aan toonaangevende designbeurzen over de hele wereld. Al sinds lange tijd engageert het Nederlandse merk zich met veel passie voor het vakmanschap, de kunst en de alchemie van het verbinden van mensen en ruimtes. Het merk blijft trouw aan zijn traditionele motto "adding play to space" en kijkt er vol enthousiasme naar uit om tijdens M&O zijn nieuwste bijdragen aan de wereld van design te mogen presenteren.

Ontdek Polspotten FALL23

Polspotten heet bezoekers van harte welkom in Hal 8 G-61 om er zelf de indrukwekkende ambiance van zijn 'Cabinet of Curiosities' te ervaren. De Fall 2023-collectie omvat een eclectische mix van met de hand vervaardigde vazen, elegante kruiken, functionele eettafels en andere opvallende decoratieve stukken. "Elk item in deze collectie weerspiegelt ons commitment aan innovatief design in combinatie met ambachtelijk vakmanschap", laat Victor van Nieuwenhuizen weten.

De nieuwe Hospitality Booth
In deze periode van welvaart in de horecabranche, onthult POLSPOTTEN zijn eigen 'Hospitality Lab' in Hal 6 J-67. Dit deel van de exhibition illustreert hoe het merk er met zijn filosofie in slaagt om zowel speelsheid als functionaliteit te integreren in horecagelegenheden, van strak elegante hotellobby's tot bruisende dinerzalen.

Waar kan je POLSPOTTEN beleven?
- Main booth: hal 8 G-61
- Hospitality booth: hal 6 J-67
Tussen 7 en 11 september zijn beide installaties te bezoeken in het Paris Nord Villepinte Exhibition Centre.
www.polspotten.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.