Bezoek huisshow ES Group in Beneden-Leeuwen

''Onze enorme stoffencollectie is uniek in vele opzichten”

Bij de imposante entree aan de Van Heemstraweg 42 te Beneden-Leeuwen kunnen de bezoekers er al niet omheen: vele kleuren én structuren in de collecties van de ES Group.


Links eigenaresse Sylwia van Verseveld met Ilona Willems, die sinds kort als COO aan de slag is binnen het bedrijf.

ES Group is al jaren gepassioneerd bezig met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen voor hun collecties EasySofa, ES Brand en DN Design. De passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties. En dat was ook zeker te zien tijdens de huisshow, die van 4 tot en met 13 september nog georganiseerd is.


De warme kleur Aubergine is goed vertegenwoordigd deze huisshow.

Aubergine
Wat direct opvalt zijn de kleuren die gebruikt zijn op de nieuwe modellen. ''Elke huisshow heeft een eigen thema en dit keer staat 'Aubergine' centraal. De dieppaarse kleur brengt veel sfeer in huis, met name in het najaarsseizoen. Ook komen grafische prints en 3D stoffen terug in de collectie.’’

''Waar wij erg goed in zijn?,'' herhaalt Ilona Willems (COO) de gestelde vraag. ''Wij kunnen heel snel nieuwe collecties ontwikkelen door onze in-house vakkennis en korte lijnen met onze productie. Momenteel is er veel vraag naar allerlei typen modulaire banken en hier kunnen wij goed en snel op inspelen. We lopen vooraan mee met de trends en dit willen we continu aan de markt kunnen laten zien. Ook kunnen we retailers ontzorgen op het gebied van voorraad en logistiek. Alles tezamen maakt ons een betrouwbare partner met toegevoegde waarde voor onze klanten.''


Primeur: tentoonstelling van de nieuwe luxe outdoorcollectie.

WOW
Ook was er een heuse primeur te bewonderen tijdens de huisshow: de WOW Luxury Outdoor collectie die geheel geproduceerd wordt in Europa. Dit nieuwe merk van gestoffeerd buitenmeubilair creëert precies de juiste feel-good plekken om te ontspannen in de tuin, op het terras, bij het zwembad, op het strand of waar dan ook buiten dat uitnodigt tot heerlijke zomerdagen. www.wowoutdoor.eu.


De nieuwe WOW Luxury Outdoor collectie.

De huisshow vindt nog plaats tot en met 13 september 2023.

Meer informatie:
ES Group
Van Heemstraweg 42-04
6658 KH Beneden-Leeuwen Nederland
info@easysofa.com
www.easysofa.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.