Bezoek huisshow Keijser&Co in het Nidum

''We kijken terug op een succesvolle presentatie van onze nieuwe collectie''

Nidum. De broedplaats voor inspiratie. En dat was ook zeker wel te ervaren op de huisshowdagen die door Keijser&Co van 2 september tot en met 6 september georganiseerd waren te Grave.


Eigenaren Lonneke van der Weyden en Aard Keijser voor Nidum in Grave.

Monumentaal pand 'Het Arsenaal' was omgetoverd tot één grote inspiratieplek waar professionals en geïnteresseerden de nieuwste collecties van Keijser&Co bewonderen, vergezeld door de tientallen andere partners van Nidum op een oppervlakte van 4000 m2. Ook konden bezoekers de zes hotelkamers bezichtigen van het nieuwe Nidum Boetiekhotel dat onlangs haar deuren opende.

Keijser&Co is al meer dan achttien jaar gespecialiseerd in maatwerkmeubelen. In november 2021 openden ze hun tweede showroom in het monumentale Arsenaal in Grave. ''We vinden het belangrijk om onszelf te blijven vernieuwen en anderen te inspireren in onze showroom, dus twee jaar na de opening werd de showroom in Nidum volledig vernieuwd. Niet alleen met opnieuw ingerichte ruimtes, maar ook met nieuwe collecties.'' En deze werden gepresenteerd tijdens de huisshow.De showroom werd compleet vernieuwd met onder andere nieuw behang op de muren, nieuwe kleuren, stoffen en modellen. Gecombineerd met artikelen van partners, zoals verlichting van BY EVE en kunst van Contempera, Wendy Buiter, Chris Tap en meer kunstenaars.


Wat opviel waren de vele tafel- en salontafelmodellen met metalen onderstellen. Ook waren er nieuwe kasten, banken en fauteuils en karpetten van eigen lijn te vinden, waar zoon Julius Keijser zich over ontfermt.


Ook zijn er veel prints en grafische vormen terug te zien op de stoffen, waaronder mooie stoffen van de Romo Group.


Blik op het sfeervolle restaurant Ovum: Latijn voor ‘ei’, geeft je een moment van rust en reflectie na het opdoen van nieuwe ideeën in Nidum.


Links de hotelkamer die is ingericht door Feran Thomassen, waarbij donkere kleuren werden gebruikt. Rechts de kleinste suite van het designhotel dat gecreëerd is door eigenaresse Lonneke en Nathalie van Noordenne.

Nidum Boetiekhotel
Tijdens de huisshow was er ook de gelegenheid om een exclusief kijkje te nemen in de zes suites van het Nidum boetiekhotel. Het designhotel is gevestigd op de bovenste verdieping van het Arsenaal in Grave. De kamers zijn ingericht door verschillende gerenommeerde Nederlandse interieurontwerpers, waardoor ze elk hun eigen uitstraling hebben. Denk aan: Linda Pol, Kees Marcelis, Thomas de Gier, Feran Thomassen, ME Design & FAM Design, Kees Marcelis, Nathalie van Noordenne en Lonneke van der Weyden zelf.

Het bijzondere van Nidum Boetiekhotel is niet alleen dat gasten kunnen overnachten in een monument, maar ook dat het volledig is ingericht met de partners van Nidum, waaronder diverse Keijser&Co meubelen.


Ook Borek (Bogarden Buitenmeubilair)toonde tal van nieuwigheden, waaronder het populaire bankmodel Deauville dat links te zien is. Deze viel erg in de smaak bij de bezoekers.

Tijdens de vijf inspirerende dagen van de huisshow waren er verschillende pop-ups en specials guests aanwezig. Van een Meet&Greet met kunstenaars tot shoppen bij pop-ups.

Verschillende Nidum partners waren ook aanwezig tijdens de huisshow van Keijser&Co. Zo verzorgde Pianometropool de live pianomuziek, liet Bogarden Buitenmeubilair nieuwe collecties zien, demonstreerde Geberit de AquaClean toiletten, toonde Cheminée de diverse haarden en presenteerde JAB Anstoetz de nieuwste stoffen. Ook partners AEQUINOX, BY EVE Light Design, Enzo Pellini, Mr-Beau, Nidum Design Beds en Nidum Wines waren aanwezig.

Tijdens de huisshow waren er tal van prijzen te winnen. Zo maakten bezoekers kans op een overnachting in Nidum Boetiekhotel door zich in te schrijven op de nieuwsbrief én het maken van een foto voor het pand bij de Nidum-letters. Ook werden er goodiebags uitgedeeld en kon men bij Bogarden een Bean Bag van Borek winnen en een wellness pakket bij Geberit. Er was genoeg georganiseerd om de bezoekers te inspireren, te genieten en in de watten te leggen.

Lonneke van der Weyden: “Aard en ik kijken terug op vijf succesvolle dagen. Het was hard werken, maar dat is het allemaal waard! We hebben zoveel leuke en enthousiaste reacties mogen ontvangen op de nieuwe collectie en kunnen niet wachten om deze meubelen terug te zien op de vloer bij dealers en in de projecten van onze klanten. En uiteraard ook erg fijn dat we veel klanten nu persoonlijk hebben kunnen laten zien waar we de afgelopen jaren zo druk mee bezig zijn geweest. Ook de zes suites van Nidum Boetiekhotel zijn erg positief ontvangen. We zien de huisshow dus echt als vijf succesvolle inspiratiedagen!”

Meer informatie:
Keijser&Co - Nidum
info@keijserenco.nl
www.keijserenco.nl
www.nidum.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.