Gubi presenteert zich in pop-up winkel in iconische Silvera Rue du Bac in Parijs

''Bonjour Parijs! Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van design en creativiteit terwijl GUBI zijn stempel drukt in het hart van Parijs tijdens de Paris Design Week!'' Dat meldt het Deense bedrijf op haar LinkedIn pagina.

''We zijn verheugd om aan te kondigen dat GUBI ook aanwezig is in de bruisende stad Parijs, bekend om zijn ongeëvenaarde designflair. Terwijl we de creatieve energie van de Paris Design Week omarmen, hebben we een pop-upwinkel opgezet in de iconische Silvera Rue du Bac-conceptruimte voor een uitgebreide residentie. Vanaf september, en tot het einde van 2023, nodigen we u uit om een reis door de tijd te ervaren terwijl we hulde brengen aan het ontspannen, laaghangende leven van de jaren 1970. Onze samengestelde collectie toont legendarische 20e-eeuwse ontwerpers naast moderne pioniers, die het verleden en het heden combineren om iets echt buitengewoons te creëren. Ga met ons mee naar Silvera tijdens de Paris Design Week en daarbuiten terwijl we de tijdloze allure van design vieren.''Meer informatie:
GUBI
www.gubi.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.