De Bommel Meubelen breidt uit naar Alkmaar met filiaal van 4000 m2

In het vierde kwartaal van 2023 is het zover. Dan opent in het voormalige pand van Woononline in Alkmaar woonwinkel nummer veertien van de Bommel Meubelen. Met ruim 4.000 m2 aan wooninspiratie gaat dit dé winkel van Noord-Holland worden waar je moet zijn als het gaat om trendy meubelen voor in huis.

De Bommel Meubelen is in 30 jaar uitgegroeid tot een waar begrip. Met trots ontwerpen en produceren de meubelmakers op een duurzame manier oersterke meubelen in de eigen fabrieken. Echte doeners die geloven dat topkwaliteit niet alleen bestemd is voor een kleine groep klanten, maar voor iedereen.


Het pand van Woononline waar de Bommel Meubelen per het vierde kwartaal dit jaar ingaat.

Meubelen rechtstreeks van de makers
Met de al bestaande webshop en de veertiende fysieke winkel in aantocht, ben je bij de Bommel Meubelen aan het juiste adres als het gaat om het van A tot Z samenstellen van een droominterieur.

"We zijn verheugd om onze aanwezigheid uit te breiden naar Alkmaar en iedereen kennis te laten maken met onze meubelen en de ongeëvenaarde kwaliteit waar de Bommel Meubelen voor staat. Klanten hebben nu al de mogelijkheid om online bij ons te shoppen, maar met deze nieuwe winkel krijgt iedereen uit Alkmaar en omgeving ook de kans om de Bommel Meubelen fysiek te bezoeken. Een moment waar we naar uitkijken, want klanten inspireren met de mooiste meubelen rechtstreeks van de makers is waar onze passie ligt", aldus Hans Buis, directeur van de Bommel Meubelen.

Meer informatie:
de Bommel Meubelen
www.debommelmeubelen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.