Julien Renault presenteert collectie tafels en banken voor Cruso

OTAP is een serie tafels en kleine banken voor Cruso, gekenmerkt door hun elegante eenvoud en de intrinsieke kwaliteit van de gebruikte materialen. Ze zijn veelzijdig en combineerbaar en kunnen alleen of in groep worden gebruikt, zowel in openbare als in huiselijke ruimtes. Ontworpen door Julien Renault.

Hun geometrie is het resultaat van een vraagstelling rond de productie. Om het productieproces zo veel mogelijk te optimaliseren en te vereenvoudigen, worden de tafels en banken gebouwd met een beperkt aantal bewerkte panelen van in de massa gekleurde houten vezels.

De tafels zijn gemaakt in België en worden plat verpakt geleverd. Ze kunnen snel in elkaar worden gezet met behulp van zelf aanspannende verbindingsstukken. OTAP is verkrijgbaar in 4 maten en 7 kleuren.

Julien Renault is een crossdisciplinaire ontwerper gevestigd in Brussel. Met een opleiding aan zowel de Reims School of Art and Design (Frankrijk) als de École Cantonale d'Art de Lausanne (Zwitserland), bevindt zijn werk zich op het snijvlak van een artistieke, vrije en persoonlijke, en een meer systemische, objectieve en rationele benadering van design. Hoewel elk project gebaseerd is op een uitgepuurde visie, tonen ze een sterk bewustzijn van de onderlinge verbondenheid van objecten en hun omgeving evenals van hun onbewuste invloed op ons dagelijks leven. Renaults studio, genesteld in Brussels iconische Square Coghen, groeit gestaag dankzij langdurige samenwerkingen met merken als Cruso, Hay, Hem, Kewlox, Massproductions en Mattiazzi.

Meer informatie:
Cruso
www.cruso.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.