Voor de volgende Italiaanse Grand Prix in Monza

Molteni&C levert ruimte van F1 Garage Suite

Na de succesvolle samenwerkingen in Bahrein, Saoedi-Arabië, Miami, Spanje, Canada en Groot-Brittannië levert Molteni&C ook de exclusieve ruimtes van F1 Garage Suite voor de volgende Italiaanse Grand Prix in Monza als officiële meubelleverancier.

Molteni, de toonaangevende onafhankelijke industriële groep in de hoogwaardige meubelsector richt de ruimtes in van F1® Garage Suite, de exclusieve horecaruimte op nummer 11 Grand Prix-evenementen (Bahrein, Saoedi-Arabië, Miami, Spanje, Canada, Groot-Brittannië, Italië, Qatar, Texas, Mexico, Abu Dhabi) en biedt geselecteerde gasten een unieke ervaring in nauw contact met de baan en het raceteam. Een partnerschap dat de waarden uitmuntendheid, kwaliteit en internationale geest viert gedeeld door de twee merken, onderscheidend door de unieke emoties die ze allebei overbrengen hun publiek.

“Terwijl we ons premium hospitality-aanbod tijdens Grand Prix over de hele wereld blijven uitbreiden, is het van cruciaal belang dat we partners hebben die de luxe en kwaliteit begrijpen die synoniem is aan Formula 1®. Molteni&C is het toonbeeld van Italiaanse luxe en zij zullen een niveau van stijl en elegantie toevoegen aan onze Garage Suite dat ongeëvenaard is. We zijn blij om met hen samen te werken en kunnen niet wachten om hun producten in onze Garage Suites te zien.” Stefano Domenicali, CEO en president van de Formule 1®.

Een exclusief arrangement met iconische stukken van enkele van de meest prestigieuze internationale ontwerpers, waaronder Gio Ponti, een van de meesters van de 20e eeuw architectuur en oplossingen op maat, speciaal ontworpen voor de vele data in de F1®-evenementenkalender. Unieke ruimtes waar gasten een bijzondere ervaring wordt geboden. De kans om ten volle te genieten van de Formule 1-ervaring, in nauw contact met de raceteams en omgeven door Italiaans design in de hoogste versnelling.

Meer informatie:
Molteni&C
www.molteni.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.