V-ZUG stelt koelkastorde op zaken

Na een deugddoende (en af en toe zonnige) zomerperiode laten we het vakantiegevoel achterwege en vertrekken we opnieuw richting de drukte van het kantoor of de schoolbanken. Hét moment bij uitstek om wat meer structuur in het dagelijkse leven te brengen. Aan de hand van meal prepping, bijvoorbeeld door maaltijden of snacks op voorhand te bereiden, organiseer je moeiteloos de werkweek. Of voed je herfstschoonmaakmicrobe en herverdeel je koelkast. Het Zwitserse V-ZUG inspireert alvast met haar technologisch vernuft en handige tips en tricks.

Koelkastpuzzelen
Met de elegant ontworpen CombiCooler V4000 tilt V-ZUG koelkastorganisatie tot een hoger niveau. Als tweedeursmodel biedt de koelkast een zee van ruimte om voeding op te bergen; het ClickShelf-systeem creëert alvast verschillende indeelmogelijkheden. Daarnaast is de koelkast uitgerust met een apart vriesvak dat, indien gewenst en met een simpele druk op de knop, omgevormd kan worden naar een eenvoudig koelvak. Ofwel de perfecte plek om je voorgemaakte maaltijden te organiseren!

Klare kijk
Om de orde zo lang mogelijk te bewaren gebruik je in de koelkast een doorzichtige verpakking. Hoewel glazen potjes een goed overzicht bieden, nemen ze al snel veel plek in. Met het VacuDrawer V6000-toestel van V-ZUG verzegel je moeiteloos voeding in meerdere porties om alles vervolgens luchtdicht en compact te bewaren. Dankzij de vier vacuümniveaus kan je bovendien verschillende soorten voedingswaren verpakken: van kazen tot vlees of zelfs zacht fruit. En dat zonder smaak- of kwaliteitsverlies!

Meer informatie:
V-ZUG
www.vzug.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.