Startschot voor Decosit is gegeven

Vandaag (dinsdag 5) en morgen (woensdag 6 september) staat Brussels Expo in het teken van professionals in stoffering en decoratiestoffen. Decosit verzamelt op beide dagen een aantal high-end exposanten uit verschillende landen. De beurs biedt kansen voor fabrikanten en kopers om op persoonlijk niveau met elkaar in contact te komen.Decosit groeit dit jaar licht met maar liefst 22 deelnemers en een diverse mix van nationaliteiten. In de prachtige en gezellige hal 10 van Brussels Expo etaleren gerenommeerde merken van binnen- en buitenland hun laatste collecties.

Hilde Francq van Francq Color deelt tijdens Decosit op 5 september de interieurtrends voor Herfst/Winter 2024/2025. Na afloop delen ontwerper Axel Ethoven en arts Frank Goes tijdens een interactieve paneldiscussie hun inzichten over hoe om te gaan met kleuren vanuit economisch en medisch oogpunt. Dit evenement wordt gevolgd door een netwerkdiner bij Decosit.

Registreren kan via deze link.

Meer informatie:
Decosit
www.decosit.brussels


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.