Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 29 september

Luca Lifestyle toont vernieuwde showroom en nieuwste collecties tijdens open dag

Op vrijdag 29 september organiseert Luca Lifestyle een open dag om bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen in het assortiment en de vernieuwde showroom. De groothandel legt uit wat je kunt verwachten.Nieuwe showroom
De showroom heeft een volledige make-over ondergaan en bij Luca Lifestyle zijn ze verheugd om deze aan de bezoeker te laten zien. Je komt terecht in een inspirerende ruimte waar de collecties op een prachtige manier gepresenteerd worden.

Nieuwe collecties
Tijdens de open dag onthult Luca Lifestyle de nieuwste collecties, Bordo en Terreno. Dit is de gelegenheid om als een van de eersten de nieuwe producten te bekijken en met een korting te bestellen. Naast deze nieuwe collecties introduceert Luca Lifestyle op deze dag ook een nieuwe lijn aan vormen binnen de populaire Grigio collectie. De Modern lijn is zoals de naam al zegt modern en vernieuwend, maar toch tijdloos en passend binnen het assortiment.

Tevens is er een innovatief presentatieconcept ontwikkeld om je te helpen de producten nog beter te presenteren in een winkel of showroom.

Netwerken en ontspanning
Tijdens de open dag en de borrel, die na 18:00 zal beginnen, is er voldoende gelegenheid om te netwerken en te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Dit is een geweldige kans om gelijkgestemde groenliefhebbers te ontmoeten.

Extra
kans op een leuke wijnkoeler: Bezoekers maken kans op een prachtige wijnkoeler van het merk Bubalou. De namen van de bezoekers worden genoteerd en na de open dag zal er een willekeurige winnaar de nieuwe eigenaar zijn van de wijnkoeler!

De open dag begint vrijdag 29 september om 10.00 uur en loopt door tot 18.00 uur. "Na afloop van de open dag nodigen we je uit om te blijven voor een informele borrel. Of je nu een trouwe klant bent of gewoon nieuwsgierig naar wat Luca Lifestyle te bieden heeft, iedereen is van harte welkom", laat het bedrijf weten. Aanmelden voor de open dag doe je via deze link.

Meer informatie:
Luca Lifestyle
De Peel 2
4264 KK Veen
+ 31 (0) 416 72 50 03
[email protected]
www.lucalifestyle.com

Publicatiedatum: