Frezoli Lighting presenteert eigen ontworpen noviteiten op ETC Design Experience

Frezoli Lighting is natuurlijk weer aanwezig op de ETC Design Experience-dagen, die op 18 en 19 september plaatsvinden. "Wij staan inmiddels alweer zo’n 15 jaar op het ETC Design Center", vertelt Martijn Gelissen van het verlichtingsbedrijf uit Rijsbergen.


Anke Kemperman en Martijn Gelissen zijn al jaren het vaste gezicht in de showroom op het ETC in Culemborg.

"Ook tijdens deze Experience-dagen zullen wij aanwezig zijn met diverse door ons ontworpen noviteiten", vervolgt Martijn. "De collectie in de oud messing-kleur met een stoere uitstraling is uitgebreid met verschillende modellen staande en hangende verlichting."

Frezoli voelt zich helemaal thuis op het ETC tussen 500 andere kwalitatief hoge interieurcollecties. Al vele jaren is Anke Kemperman, familie van de broers Michel en Martijn, het vaste gezicht van Frezoli op het ETC Design Center.

De Frezoli crew staat voor de vakhandel klaar op 18 en 19 september. Op 17 september is er weer een Consumenteninspiratiedag, waarop consumenten het voor de vakhandel bedoelde ETC kunnen bezoeken en bewonderen.

Enkele sfeerimpressies van de Frezoli stand op het ETC.Op 3 maart 2023 publiceerde Wonen360 het artikel "Schot in de roos waren de industriële lampen, die we als eerste bedrijf op de markt brachten"

Meer informatie:
Frezoli Lighting
De Waterman 12
4891 TL Rijsbergen
+31 (0)76 596 4413
info@frezoli.com
www.frezoli.nl

ETC Design Experience
Op standnummer 11a
www.etcdesigncenter.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.