Noviteiten Ultima Bedden op VAKbeurs in De Woonindustrie

'Rond en ronder is het thema van onze nieuwe boxspringcombinatie Circum'

"Met de Circum (zie foto rechts) en de Circum XL hebben wij een unieke boxspring gecreëerd. Het thema rond is toegepast in zowel het hoofdbord en naar keuze ook in de boxsprings en matrassen", laat salesmanager Ronald Slooter van Ultima Bedden weten.

"De kleinere variant heeft een hoofdeinde wat een 'ovale' look en is zwevend aan de boxspring gemonteerd. Met de optie om de buitenste hoeken van de boxspring en de matrassen ook rond te bestellen, krijgt deze combinatie een unieke vorm en beleving. Alle stoffen uit de collectie kunnen op deze boxspring verwerkt worden en uiteraard ook alle matrassen en toppers."

De XL variant van de Circum staat 'met beide benen op de grond' "Mooi breed, lekker hoog en stabiel op de grond steunend. Wel met de ronde vormen en alle opties van de kleinere Circum. Want mooi slapen is belangrijk, maar lekker slapen belangrijker."

Circum XL.

Boxspring Accent (zie foto rechts) heeft zowel om het hoofdeinde als op de boxsprings een mooi houten accent. "Door het gebruik van een kopshout blokje op de hoeken krijgt dit model een stoere uitstraling. Het unieke aan dit model is dat het houten frame te gebruiken is voor alle mogelijke boxsprings van Ultima Bedden. Wil je vlak? Wil je verstelbaar? Of wil je verstelbaar met een hoog-laag functie? Met deze boxsprings is dat allemaal mogelijk.
Tel bij het unieke design op dat het hoofdeinde geleverd wordt met verlichting en dat alle Ultima matrassen je helpen met het vinden van de perfecte nachtrust. Dat geeft je nachtrust net dat extra Accent", stelt Ronald vast.

Hoofdeinde Accent.

"In de beddenwereld zijn wij allemaal op zoek naar het Summum in slapen. Ultima Bedden heeft het nu gevonden. Het matras Summum. Een uniek comfort gemaakt met een speciaal ontwikkelde pocketvering en extra dikke comfortlagen van 4 centimeter dikke Talalay® natuurlatex. De ergonomische pocketvering zorgt voor de beste ondersteuning terwijl de Talalay® latex zorgt voor het lekkerste comfort en de beste ventilatie. Om deze kern zit een super elastische hoes die zich perfect om je lichaam laat vormen. Het matras is draaibaar en keerbaar zodat je het matras optimaal in conditie kan houden. Net zoals het matras dat bij jou doet", besluit hij.

Meer informatie:
Ultima Bedden
Nijverheidstraat 2A
3291 CH Strijen
078 674 5434
www.ultimabedden.nl
info@ultimabedden.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.