Samengestelde Cabinet of Curiosities-collectie

Polspotten gunt iedere belangstellende een eerste blik in haar samengestelde Cabinet of Curiosities-collectie – een handgemaakte familie van dingen die een mix zijn van het surrealistische en het alledaagse.

'De gecraqueleerde glazen bolvormige vaas. Gedurfd en mooi, deze ultramoderne toevoeging aan onze klassiek gevormde familie Ball Body-vazen ​​is klaar om elk interieur op te fleuren. Niet een gewone vaas, elk stuk is volledig mondgeblazen in een houten mal. Het is in ijskoud water gedompeld en in de heetste ovens gebakken. Het is het meesterschap van een van de vakmensen die we ruim twintig jaar geleden ontmoetten tijdens onze reizen door China.

En dan is er nog de Reliefvaas. Geïnspireerd door het brutalisme en het kunstenaarschap van beeldhouwer Wotruba, varieert elke handgeblazen vaas in vorm en kleur, waardoor elk stuk speciaal is.

Meer informatie:
Polspotten
www.polspotten.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.