Aangeenbrug Electro viert 30-jarig jubileum

Op 1 september bestaat Aangeenbrug Electro 30 jaar. Reden voor een feestje, zo vinden ze bij deze Zeeuwse witgoedspecialist. Ze trekken een heel blik aan acties en festiviteiten open!


Ankie en Paul Aangeenbrug voor hun zaak.

Aangeenbrug Electro viert dit 30-jarig jubileum niet zomaar. Eigenaar Paul Aangeenbrug legt uit: “Ons 25-jarig jubileum werd vijf jaar geleden opgeslokt door de bouw van ons nieuwe pand. Nu vonden we het tijd om onze medewerkers en klanten flink in het zonnetje te zetten. Want zonder hen stonden we nu niet waar we zijn.”

Geluk delen
Ankie, de echtgenote van Paul, blikt terug op de afgelopen jaren: “Hoewel de tijd is omgevlogen, maak je ontzettend veel mee in dertig jaar tijd. Daarom wilden we ons verhaal in het kort met iedereen delen. En ons geluk delen we in het kader van ons jubileum ook. Enerzijds via de acties en festiviteiten, anderzijds met een mooie donatieactie voor Mercy Ships. Daarbij doneren we 30 euro per klant die een actieproduct koopt. Zo wordt ons jubileum een feest voor iedereen.”

Jubileumfeest
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober volgt het grote jubileumfeest. Iedereen is dan welkom bij Aangeenbrug Electro aan de Oude Zandweg 24 in Westkapelle. Er wordt gezorgd voor allerhande heerlijke hapjes en drankjes voor jong en oud en men organiseert smakelijke demonstraties in de showroomkeuken. Diverse partner-experts komen langs om tips en adviezen te geven, kids kunnen cupcakes bakken en er is een kleurplatenactie met een fantastisch leuke prijs. Lees alles over het jubileum.

Cadeau-acties
De hele maand september geeft Aangeenbrug Electro iedere week een leuk cadeau weg bij aankoop van een product t.w.v. 650 euro of meer. In de eerste week is dat bijvoorbeeld een ambachtelijk kruidenassortiment wanneer je een kookplaat of oven koopt.

Meer informatie:
Aangeenbrug Electro
www.aangeenbrugelectro.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.