Vloerendeskundige Benno Broen: 'De markt is bezaaid met 'experts' die claimen objectief te zijn'

"Het vinden van een écht onafhankelijke deskundige kan een uitdagende onderneming zijn. De markt is bezaaid met 'experts' die claimen objectief te zijn, maar in de praktijk vaak bondgenoten hebben die hun oordeel kunnen beïnvloeden." Dat meldt Benno Broen. Hij noemt zichzelf een onafhankelijke vloerendeskundige.

In een blog schrijft hij het volgende: "U vraagt zich wellicht af: "Kiest deze deskundige partij voor de winkelier of de consument?" Dit is een legitieme en belangrijke vraag die waarschijnlijk door uw hoofd gaan tijdens het selectieproces.

Laat mij u geruststellen: ja, ik ben daadwerkelijk onafhankelijk. In mijn rol als onafhankelijk deskundige luister ik naar alle betrokken partijen, maar mijn uiteindelijke beoordeling is uitsluitend gebaseerd op feitelijke metingen, waarnemingen en testen die ik uitvoer aan de vloer in kwestie. Mijn methodologie is gestandaardiseerd en uitgebreid, wat bijdraagt aan de integriteit en kwaliteit van mijn beoordelingen.

Mocht u zich afvragen of het mogelijk zou zijn om mijn oordeel te beïnvloeden, dan kan ik u categorisch verzekeren dat de kans daarop kleiner is dan het winnen van de hoofdprijs in de Staatsloterij.

Ik hanteer strikte ethische normen en mijn trouw aan mijn principes. Eerlijkheid en transparantie vormen het fundament van mijn praktijk. In elk geschil waarbij ik betrokken ben, streef ik ernaar om zonder concessies te doen aan kwaliteit en integriteit een gedegen oordeel te vellen.

Mijn werk als beëdigd onafhankelijk deskundige in vloeren voor consumenten, retailers en fabrikanten, evenals mijn rol als getuige-deskundige voor de Nederlandse rechtbanken, getuigt van mijn deskundigheid en onpartijdigheid", besluit Benno Broen.

Meer informatie:
Floor Inspector
Torenmolen 11
7587 RN De Lutte
+31612282707
info@floorinspector.nl
www.floorinspector.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.