Nieuwe collectie te zien op de VAKdagen in De Woonindustrie

Zazu Home wil vooral blijven verrassen

Het is zo'n 35 jaar geleden dat Furnexx in eigen fabrieken in Roemenië ging produceren. Drie jaar geleden introduceerde de Nederlandse onderneming het label Zazu Home, bestaande uit fauteuils, bankstellen en een grote stoelencollectie. Circa 1,5 jaar geleden werd een nieuwe eco-tafellijn gelanceerd.

Sinds 3 jaar werkt Zazu Home hard aan een nieuwe collectie. Deze wordt opgebouwd door import uit Azië, India en Roemenië. In laatstgenoemde land beschikt het over eigen fabrieken, die door een Nederlandse staf wordt geleid.

"Na wat opstartproblemen met de productie van ecotafels is daar nu alles onder controle", laat verkoopleider Marcel Snels weten. Voor deze productie heeft het bedrijf flinke investeringen gedaan in een volautomatische poedercoatmachine en een 2-tal CNC machines voor de tafels. "Maar ook in mensen hebben we geïnvesteerd. De Quality Control bestaat uit een 3-tal Nederlandse controleurs die wekelijks in onze eigen fabrieken zitten."

Inmiddels heeft de onderneming meer dan 185 medewerkers in dienst in Roemenië. "We bedienen zowel de Europese als Amerikaanse markt."Ook gaat Zazu Home steeds meer over op custom made modellen, die in verschillende stoffen kunnen worden uitgevoerd, zoals op de foto hierboven te zien is.

"Mede door corona wordt er veel aandacht besteed aan de productie in Roemenië en veel geïnvesteerd, waar wij relatief korte levertijden en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen garanderen", aldus Marcel, die namens Zazu Home een deel van het assortiment in De Woonindustrie laat zien. De totale collectie bevindt zich in de eigen showroom in Ulft.

"Met de import vanuit Azië richten we ons vooral op het lage en midden-segment qua prijsniveau, waarbij we goed letten op de prijs/kwaliteitverhouding. Hier ontwikkelen we ook een stoelencollectie, maar ook complete woonprogramma’s. Alles is uit voorraad leverbaar", benadrukt Marcel.

Het team van Zazu Home nodigt belangstellenden uit om een deel van de nieuwe, verrassende collectie te komen bekijken en voelen op De Woonindustrie op 10-11-12-13 september a.s.

De nieuwe J-Collectie, een van de vele collecties custom made in Roemenië. Er is keuze uit 4 stofsoorten en meer dan 30 kleuren. Tevens zijn de poten wisselbaar. Ook verkrijgbaar met trendy eiken poot die 180 graden draaibaar zijn.


Helen (assistent-verkoopleider) met rechts Linda van de salesafdeling.

Nieuwe gezichten
"Tevens kun je dan kennismaken met assistent-verkoopleider Helen en Linda van de sales. Zij zijn vanaf 1 september het nieuwe gezicht van Zazu Home, waarmee een betere communicatie en bereikbaarheid wordt gecreëerd.

Tot het verkoopteam behoren ook Nikky Wolters (cash&carry Zazu Home in Ulft - zie foto rechts) en Ingrid (sales). Wij hopen dat al deze stappen tot een nog betere samenwerking brengt."

Tijdens de beursdagen in Nieuwegein worden stoelen uit voorraad met hoge kwantumkorting te koop aangeboden.

Meer informatie:
Zazu Home
Showroom
Oerseweg 5
7071 PP Ulft
Magazijn
Riezenweg 16
0315-745030
info@zazuhome.nl
www.zazuhome.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.