'Hele opgave om het werk van Jan Bøgh te evenaren'

JYSK verwelkomt nieuwe president en CEO

Rami Jensen trad een jaar geleden officieel in dienst bij JYSK als Deputy president en CEO. Vandaag (1 september) neemt hij de functie van president en CEO van JYSK over met de algehele verantwoordelijkheid voor meer dan 3.300 winkels in 48 landen en meer dan 30.000 werknemers. Het afgelopen jaar heeft hij nauw samengewerkt met Jan Bøgh om te zorgen voor een soepele overdracht. Rami Jensen is pas de derde president en CEO in de 44-jarige geschiedenis van het bedrijf."Ik kijk er erg naar uit om volledig in de rol van president en CEO van JYSK te stappen. JYSK is een bedrijf dat voortdurend recordresultaten en groei heeft neergezet sinds het bedrijf in 1979 werd opgericht door Lars Larsen en later met Jan Bøgh als President en CEO. Het is een hele opgave om te proberen dit te evenaren, maar ik ben er zeker van dat we in staat zullen zijn om te blijven groeien en het bedrijf te ontwikkelen, als we trouw blijven aan de kernwaarden van JYSK", zegt Rami Jensen.

"We zijn erg blij Rami te mogen verwelkomen als de nieuwe President en CEO van JYSK. Hij heeft al een indrukwekkende carrière bij JYSK achter de rug. Ik ben er zeker van dat Rami het bedrijf als een echte vakman zal blijven leiden", zegt Jacob Brunsborg, voorzitter van Lars Larsen Group.

Carrière bij JYSK
Rami Jensen heeft het grootste deel van zijn carrière bij JYSK doorgebracht. Hij kwam als 20-jarige naar JYSK, toen hij in 1994 leerling werd in de winkel in het Deense Esbjerg. Hij baande zich een weg omhoog door het bedrijf om uiteindelijk deel uit te maken van het Executive Management Team als Executive Vice President Business & Retail Development. In 2018 verliet hij JYSK tijdelijk om CEO te worden van ILVA, ook een retailbedrijf van Lars Larsen Group, voordat hij in 2022 terugkeerde naar JYSK.

"JYSK heeft mij voortdurend de kans gegeven om mezelf te ontwikkelen en mijn carrière binnen het bedrijf te laten groeien. Ik ben enthousiast over wat ons te wachten staat en hoe wij als team bij JYSK samen geweldige resultaten zullen boeken voor het bedrijf en onze klanten", zegt Rami Jensen.

Meer informatie:
JYSK
www.jysk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.