Pot Interieur wil volwaardige winkel in badkamers, tegels en los sanitair in luxe segment

Pot interieur gaat uitbreiden. Voor het filiaal Pot interieur Axel hebben ze een plan om volgend jaar een Shop-in-Shop te gaan realiseren. Het gaat om de bouw van een volwaardige winkel in het luxe segment. "De focus van de Shop-in-Shop ligt op de verkoop van complete badkamers, tegels en los sanitair. Ofwel, een compleet Sanitair en Tegelcentrum tussen de 200m² en 400m² aan winkeloppervlakte", legt algemeen directeur Paul Berden uit.Nu is Pot interieur op zoek naar een partner die hen kan helpen met dit project. Denk aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is of iemand die graag voor zichzelf wil beginnen, maar hier wel enige ervaring in heeft (tegels zetten en sanitair plaatsen). "We zullen samen kijken naar de mogelijkheden om deze plannen te realiseren en dit project tot een succes te maken. Dit project zal een samenwerking zijn met Tegelgroep Nederland, specialist in keramische wand- en vloertegels."

Ben of ken jij een 'Local Hero' in Zeeland of Zeeuws-Vlaanderen die dit project met beide handen aan wil grijpen of in ieder geval interesse heeft in meer informatie? Stuur dan een mail naar paul@berden.nl.

Meer informatie:
Pot interieur
www.pot.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.