Nieuwe doe-het-zelf-producten van Grohe

'Zelf renoveren van badkamer door consumenten is eenvoudiger dan ooit'

Met de nieuwe QuickSpanner tool en lijm- of schroefoplossingen voor douches breidt Grohe het QuickFix assortiment verder uit. De multifunctionele QuickSpanner-steeksleutel vereenvoudigt het installeren van wandthermostaten en eengreepsmengkranen. De nieuwe lijmsets stellen je in staat om zelf gemakkelijk en schadevrij douchestangen en wandhouders te installeren zonder te boren. Met deze productuitbreidingen kunnen consumenten hun badkamer eenvoudig renoveren, ook zonder doe-het-zelf-ervaring.

Nieuwe toevoegingen aan de QuickFix-portfolio
Het Grohe QuickFix portfolio bevat nu de QuickSpanner tool en lijm- of schroefoplossingen voor douches. Met deze nieuwe producten verlopen doe-het-zelf renovaties naadloos en efficiënt. Met de nieuwe QuickFix Glue or Screw lijmsets kunnen consumenten douchestangen en wandhouders installeren zonder te boren, wat een handige en schadevrije montageoptie biedt. Deze oplossingen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kits, die compatibel zijn met alle Grohe Vitalio Start, Comfort en Joy producten, en bieden een scala aan designkeuzes.

"De introductie van de Grohe QuickSpanner en lijm- of schroefoplossingen voor douches zijn enkele van de vele stappen die we nemen om ons portfolio voortdurend te innoveren. Grohe QuickFix draait om het ondersteunen van doe-het-zelf consumenten. We willen hen in staat stellen om hun woondromen op een eenvoudige, gemakkelijke en betaalbare manier tot leven te brengen - door hen te ondersteunen vanaf de aankoop tot aan de installatie", zegt Paul Rebergen, Leader, Netherlands, LIXIL EMENA.Het QuickFix-portfolio
Het bestaande QuickFix portfolio omvat verschillende badkamerkranen en accessoires, die allemaal worden geleverd met een handige QuickTool. Met de toevoeging van de QuickSpanner breidt het QuickFix portfolio zich uit naar wandgemonteerde eengreepsmengkranen en thermostaten, waardoor een meer allround badkamerrenovatie mogelijk wordt. De Lijm of Schroef doucheoplossingen breiden de mogelijkheden verder uit, waardoor consumenten robuuste en stijlvolle douches kunnen installeren zonder te boren. Het Grohe QuickFix portfolio stelt consumenten in staat om zelf hun sanitair te vervangen op een gemakkelijke, handige en betaalbare manier. De QuickFix producten worden geleverd in één doos met daarin alle benodigdheden voor een snelle en probleemloze installatie, inclusief de nieuwe producten, QuickGuides, QuickVideos voor stap-voor-stap begeleiding, en al het benodigde gereedschap.

Meer informatie:
Grohe
www.grohe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.