Kennissessie Pensioen in de meubelindustrie

Werkgevers binnen de meubelindustrie zijn verplicht aangesloten bij het pensioenfonds Meubel. Maar wat vertel jij je werknemers over het pensioen? Ben je op de hoogte van alle regelingen en mogelijkheden?

Op donderdag 12 oktober organiseert Koninklijke CBM voor haar leden een kennissessie ‘Pensioen in de meubelindustrie’. Ellen Bijnsdorp, relatiemanager bij OAK (voorheenPensioenfonds Meubel), geeft deze middag uitleg over het pensioen, welke keuzemogelijkheden er zijn en hoe de actualiteiten rondom pensioen invloed hebben op de pensioenregeling van medewerkers.

Verder vertelt Kees Zwetsloot (adjunct-directeur CBM) over de 80-90-100-regeling en Dick Roodenrijs (jurist CBM) over de toekomstige veranderingen rondom pensioen en de verschillende regelingen.Programma
14.00 uur – Ontvangst met koffie & thee
14.30 uur – Ellen Bijnsdorp (OAK) – alle ins en outs van het pensioen
16.00 uur – Pauze
16.15 uur – Kees Zwetsloot & Dick Roodenrijs (Koninklijke CBM) – cao-regeling | 80-90-100-regeling | RVU
16.45 uur – Afsluitende borrel
17.30 uur – Einde

De bijeenkomst vindt plaats in STOOM, een industriële evenementenlocatie in Apeldoorn, gevestigd op Zwitsal Apeldoorn. Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor leden die aangesloten zijn bij OAK (voorheen Pensioenfonds Meubel). Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie:
CBM
www.cbm.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.