Drisag scoort opnieuw miljoenencontract

Drisag Office Inspirators, een Kempens familiebedrijf blijft haar grenzen verleggen in de meubelindustrie door met succes een aanzienlijke overheidsaanbesteding van ca. €3,5 miljoen binnen te halen voor kapstokken en garderobes. Dit succes volgt op hun eerdere opdracht in mei, toen Drisag een aanbesteding van €7 miljoen voor softseating meubilair in de wacht sleepte.Moderne kantooromgevingen worden steeds veeleisender en een goed georganiseerde garderobe zorgt voor een gastvrije en teamgerichte werkruimte. Deze bieden niet alleen ruimtebesparing en organisatie, maar dragen ook bij aan een positieve eerste indruk bij bezoekers en versterken de samenhang binnen het team.

"Als Kempens familiebedrijf zijn we vereerd en enthousiast om opnieuw te worden gekozen als voorkeursleverancier van de Belgische overheid," Volgens Niek Renders, zaakvoerder van Drisag. "Deze nieuwe aanbesteding bevestigt niet alleen onze capaciteiten op het gebied van meubelproductie, maar ook ons vermogen om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit."

De kapstokken en garderobes die worden geleverd als onderdeel van deze aanbesteding zullen naar verwachting een cruciale rol spelen in het faciliteren van georganiseerde en gestructureerde openbare ruimtes. Drisag kijkt ernaar uit bij te dragen aan zowel de functionele als visuele aspecten van deze omgevingen.

Meer informatie:
Drisag
www.drisag.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.